Octopusje Joey: nieuw gezicht in Toverland met baby-souvenirlijn

Vanaf 1 april (géén grap) is er een nieuw gezicht dat zich graag aan je voor wil stellen: Joey! Dit vrolijke octopusje ga je vooral in Port Laguna vaak tegenkomen. Kom alles over de nieuwe souvenirlijn voor de allerkleinsten te weten.

28-03-2023 door Martijn van Gerwen

Met de introductie van Joey introduceren we ook een compleet nieuwe souvenirlijn in Toverland. Hierdoor kunnen ook de allerkleinsten in aanraking komen met de magie van Toverland buiten onze poorten! Het goedlachse en schattige octopusje is nu nog wat schuw, maar zal zich steeds meer gaan laten zien in Port Laguna. Naast een speciale souvenirhoek in hoofdsouvenirwinkel Mundo Magica in Port Laguna zal de azuurblauwe verschijning ook steeds meer in het gebied zelf te zien zijn. Joey heeft zelfs een heldenrol in de nieuwe parkshow Aqua Bellatores vol stunts en spektakel! 

Vrolijke boxspanner
De Joey-babylijn is heel divers en bedoeld voor de écht allerkleinsten! Ook leuk bijvoorbeeld als kraamcadeau. Joey kan bijvoorbeeld zo mee in de (reis)wieg of het (camping)bedje, want de babylijn beschikt ook over een wagen- of boxspanner, die de hand-oogcoördinatie van de baby bevordert. De blauwe spanner is aangevuld met feestelijke, zandkleurige sterretjes, een paars-blauw zeepaardje en natuurlijk een schaterlachende Joey! Net zo vrolijk is het voelknuffeltje van Joey, waarvan enkele tentakels met knoopjes zijn uitgerust. 

Ook lekker knuffelbaar is de grotere Joey-knuffel met geopende oogjes. Deze is superzacht en de tentakels zijn elastisch, waardoor de allerkleinsten er goed mee kunnen spelen. Je wordt al meteen vrolijk als je naar de Joey-knuffel kijkt! Deze knuffel zal verschijnen in drie uitvoeringen: 20, 30 én 45 centimeter!

Bordjes, kommetjes en bekers
En daar blijft het natuurlijk niet bij, want Joey krijgt ook een uitgebreide borden en bekercollectie! Zo zal de inktvis in verschillende vormen terug te zien zijn op een melamine bord, bijhorend kommetje en drinkbeker. Deze zijn vaatwasserbestendig, dus daardoor ook nog eens makkelijk schoon te maken. Met de dubbelwandige drinkbeker van Joey maak je van het ontbijt helemaal een feest, want wanneer je de beker schudt, dansen de glitters en blauwe schepjes ín de beker vrolijk in het rond! Zo verandert de ontbijttafel opeens in een onderwaterwereld.

Van bellentoorts tot stickpin
Als Joey ergens gek op is, dan zijn het wel bellen! En daar kunnen de kids ook mee aan de slag. Met de blauwe toorts begeef je je binnen een paar tellen tussen ontelbaar veel bellen! Dat levert natuurlijk meteen een vrolijk gezicht op, zeker omdat de bellenblaastoorts ook nog voorzien is van licht. Ook leuk voor thuis is de bijzondere Joey-schudbol. Inktvis Joey is natuurlijk uitgerust met een kenmerkende duikhelm en deze is bij de schudbol creatief gebruikt. Een echte fan geworden van ons nieuwste karakter? Dan zul je helemaal in de wolken zijn door de nieuwe stickpin. 

Bijzondere rugzak
Als laatste krijgt, na Toverland-karakters Toos Toverhoed, Morrel en papegaai Ivy, ook Joey een eigen 3D-rugzak, waarin alle schoolspullen makkelijk passen! Door de opvallende koraalblauwe kleur en driedimensionale uitvoering zal deze snel opvallen.

Nog niet alle souvenirs zullen vanaf 1 april te koop zijn, maar in de loop van het seizoen. Houd hiervoor goed de schappen van de twee souvenirshops in Port Laguna: Mundo Magica en de Magistralis Magic Store in de gaten.

Deel blog