Nieuwe Slushwagen met zes verschillende smaken in Ithaka

Nieuwe Slushwagen met zes verschillende smaken in Ithaka

17-06-2020
Vanaf a.s. zaterdag, 20 juni 2020, kun in themawereld Ithaka het Slushstation terugvinden met zes verschillende smaken. Zo’n ijskoude slush is heerlijk verfrissend bij warm weer. 

Wanneer je vanaf de Tovertuin bij Expedition Zork richting Troy loopt, zal je het nieuwe Slushstation direct opvallen, dichtbij de kenmerkende entreetorens van Ithaka. Het ontwerp van deze wagen is geïnspireerd op strijdkarren uit vervlogen tijden. De materialen en verweerde kleuren passen perfect in het plaatje van deze stoere themawereld.

Ontwerpschets van de nieuwe Slushwagen in Ithaka. 

Verschillende smaken en bekers
Naast de zes verschillende smaken: aardbei, bosbes, limoen, orange, cola en cherry, kun je ook een keuze maken uit verschillende bekers. Zo heb je bijvoorbeeld al een standaard beker met je favoriete Slush Puppie voor 3 euro. Wil je in stijl je slush slurpen, dan ga je natuurlijk voor de opvallende Troy-beker (€5,95). De dop van deze beker lijkt als twee druppels water op het paard van Troje.

De beker met Toverland-logo is ook heel magisch en verkrijgbaar voor €4,95. Kun je geen genoeg krijgen van dit ijsdrankje, dan kun je een refill overwegen voor €2,25. De Toverland- en Troy-beker zijn ook leuk om te bewaren als souvenir en een mooie herinnering aan je dag. ​