Nieuwe schminkwinkel in het Wunderwald

In themawereld het Wunderwald was het altijd al mogelijk om je te laten schminken! Dit najaar komt er een compleet nieuwe schminkwinkel, zodat deze nog beter in het avontuurlijke plaatje van deze themawereld past.

01-09-2019 door Martijn van Gerwen

Op dit moment vind je een opvallende schminkwinkel terug tussen de Biergarten en het Maximus' Blitzpunkt. Met de komst van dit gloednieuwe Schminkhaus komt daar verandering in! De werkzaamheden beginnen op maandag 2 september. Eind september ben je van harte welkom voor een stoere of betoverende schminkbeurt bij 'Karolien Müller's Schminkhaus & Atelier'. Als je later deze maand via de Magische Vallei het Wunderwald binnenloopt, kun je niet om het schattige en bijzondere huisje heen. Achter dit Atelier zit net zo'n bijzondere storyline verscholen! 

 

Meer over Karolien Müller 
De naam Karolien Müller heb je vast nog niet eerder gehoord? Dat kan kloppen. Al eens goed rondgekeken in de wachtrij van de Maximus' Blitz Bahn? Daar zie je alle familieleden van de famile Müller, ook Karolien. Ze is de nicht van Maximus Müller, hét hoofdpersonage én uitvinder van 'schnelle voertuigen' van de gelijknamige Blitz Bahn. 

Karolien is een flamboyante verschijning, een echte fashion-diva. Ze houdt van zichzelf optutten en gezelligheid. Niet zo gek ook dat ze nu dus haar eigen Schmink Atelier begint in het Wunderwald! Echter heeft ze het zelf veel te druk met alle premières overal, dus ze heeft medewerkers in dienst die je minstens net zo mooi maken! 

 

Tweede toevoeging aan het Wunderwald dit jaar
Het Schminkhaus is niet de eerste nieuwe toevoeging aan het Wunderwald dit jaar. In het voorjaar hebben we het Maximus' Blitzpunkt, de winkel bij de uitgang van de Maximus' Blitz Bahn, compleet aangepakt. Eerder kon je hier terecht voor een compleet aanbod aan Milka-producten. Hier vind je nu een ruimer assortiment met o.a. lolly's, zuurtjes en chocolademunten. Daarnaast greep uitvinder Maximus de gelegenheid aan om zijn snoep-experimenten aan de man te brengen. Probeer de magische Toverballen maar eens! 

Maak van Toverland het leukste uitje van 2020!

Vind jij ook dat Toverland ook het leukste uitje van 2020 moet worden? Stem op ons, we zijn namelijk genomineerd door het Land van ANWB! 

Breng hier je stem uit!