Nieuwe aardbeien-lekkernijen bij ijsverkoop Solaris

Nieuwe aardbeien-lekkernijen bij ijsverkoop Solaris

29-05-2020
Ben je liefhebber van aardbeien? Dan ben je bij ijsverkooppunt Solaris aan het juiste adres voor Strawberry Mania. We hebben er verschillende frisse en smakelijke aardbeien-lekkernijen toegevoegd aan het assortiment. 

Wanneer je Port Laguna binnenstapt, kun je er bijna niet omheen! In de verte torent de vuurtoren Solaris overal bovenuit. En nu heb je nog een goede reden om er eens langs te gaan: een vernieuwd assortiment. Buiten het verse schepijs in je favoriete smaken, maken er diverse gerechten, ijsjes en drankjes met aardbeien hun opwachting. Dat wordt smullen. 

Smoothies, sapjes en pancakes
Op een zomerse dag is er niets lekkerder dan een verfrissend drankje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk, verse aardbeien smoothie (€4,25) of een fruitig aardbeien-sapje (€3,95). Heb je liever iets om te eten? Ga dan voor een heerlijke pancake afgetopt met smakelijke aardbeien en slagroom (€4,25). Heb je er liever nog een bolletje ijs bij, ook dat is natuurlijk mogelijk (€5,25). Ben je helemaal dol op chocolade? Dan valt de spies met aardbeien overgoten door chocolade helemaal in de smaak (€2,95).

Verfrissende ijscoupes
Is het lekker warm buiten? Dan is niets lekkerder dan een ijscoupe. Uiteraard hebben we deze nu ook, mét aardbeien, maar ook met slagroom, een wafeltje en chocolade-beans (€4,50). Daar loopt toch spontaan het water van in je mond? Uiteraard is het ook nog steeds mogelijk om een bolletje (of meerdere!) te bestellen. Voor de kids is de unieke Ivy-beker extra leuk. Deze ijsbeker, in de vorm van de bekende, kleurrijke papegaai uit Port Laguna, is verkrijgbaar inclusief bolletje ijs (€4,95)​

Alle bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van eventuele wijzigingen. 

 

Veilig Samen Uit-maatregelen
Bij onze horecalocaties zijn, om de 1,5 meter-maatregelen te kunnen waarborgen, verschillende aanpassingen gedaan. Zo kan het voorkomen dat onze take-aways er iets anders uitzien dan dat je gewend bent of dat er een extra wachtrij is aangebracht via belijning, hekken of bebording.

Wanneer je je ijsje of andere lekkernij wil opeten op één van de terrassen of een bankje, dan is dat gewoon mogelijk. Houd hierbij rekening met andere gasten, door onze richtlijnen na te leven, zoals het niet verplaatsen van meubilair. Zo kunnen we samen genieten van een veilige dag in Toverland. 

Bekijk alle richtlijnen

Nog meer nieuwe ijsjes
Een tijdje terug hebben we nog veel meer ijsjes geïntroduceerd, bijvoorbeeld de vrolijke Crazy Face-softijsjes. Die toveren meteen een glimlach op je gezicht. Heb je de ijsdonut en de heerlijke sundaes al eens geprobeerd?

 

Lees snel meer