Nieuw lente-assortiment bij de ToverTruck

Nieuw lente-assortiment bij de ToverTruck

Het is lente, tijd om het assortiment van de ToverTruck weer eens lekker op te frissen. Zo gaan we we nu ook ijsjes en heerlijke wraps verkopen! Speciaal voor de paasdagen hebben we ook extra specials! Dat wordt smullen. 

Net buiten de poorten van Toverland vind je al enige tijd onze ToverTruck terug. Ook wanneer het park gesloten is, zorgen we graag voor mooie gelukservaringen. Of in dit geval vooral lekkere! Bij onze opvallende foodtruck bij de 'Winterentree' van het park kun je namelijk terecht voor ‘good food to go’. Heerlijke snackable gerechten en drankjes, waarna je er weer even tegenaan kunt. Zo kun je na of voor een bezoekje aan de ToverTruck alleen of samen de Limburgse natuur in trekken. En dan vang je zelfs ook nog een glimp op van vuurtoren Solaris en alle metershoge achtbanen! 

Sp-ei-cials
Pasen komt eraan, dus het ideale moment om weer twee nieuwe specials te introduceren! Op 3 (zaterdag), 4 (zondag) en 5 april (maandag) kom je bij de ToverTruck helemaal in de paas-stemming. Je leest het goed, want op paas-maandag is de ToverTruck extra geopend van 10:00 - 17:00 uur. Zo voegen we op deze dagen - hoe toepasselijk - carrot cake tijdelijk toe aan de menukaart. Deze is los verkrijgbaar voor €3,50 of inclusief warme drank voor €5,00. Echt een zoetekauw? Probeer dan eens de paasdonut, waar je meteen een glimlach van op je gezicht krijgt. De donut (€2,50) is voorzien van een zoet laagje glazuur, chocolade-paashaasje en chocolade-eitjes en discodip.

Tijd voor ijs
Heb jij ook meer zin in ijsjes nu de zon steeds meer schijnt? Dat komt goed uit! Het assortiment van de ToverTruck breiden we namelijk uit met verschillende, kleurrijke en fantasierijke ijsjes! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Kids Twister Extreme(€2,50)? Deze hele mond vol bevat het vrolijke felgekleurde Ola-ijsje 'Twister Peek-A-Blue', meerdere laagjes ijs met meloen-aardbei-citroen-appel-bosbessensmaak. Alsof dat nog niet genoeg is, voegen we daar nog een cheesecake-topping, mini-marshmallows, chocoladekrullen en aardbeipartjes aan toe. 

Ook de Ben & Jerry's Extreme(€3,50) is een ijskoude aanrader. Naast de 'Peace Pop', vanille-ijsje met chocoladesnippers omhuld met een laagje chocolade, voegen we nog karamelsaus, karamelblokjes, speculooskruimels en aardbeipartjes toe. Begin je al een beetje te watertanden? Daarbij kun je ook lekker afkoelen met een lekkere fris en fruitige fresh lemonade! Heerlijk met de eerste zonnestralen. 

Fan van zoet, maar liever geen ijs? Ga dan vooral eens voor één (of meer!) van de donuts (€2,-). Deze zijn nu verkrijgbaar in lentekleuren en frisse smaken (aardbei, sprinkels, banaan en goldenfry), waar je meteen vrolijk van wordt. Aan de bestaande suikerwafel met poedersuiker (€3,-) voegen we nu ook een variant toe met aardbeien en slagroom (€3,75). Dat is pas genieten! 

Nog meer nieuw(s)
Ook voor nieuwe warme food to go moet je bij de ToverTruck zijn. Fan van onze loaded fries? Probeer dan ook eens de Veggie Mexican Fries (€6,-) met kaassaus goed voor een beetje extra pit! Na een stevige wandeling rondom Toverland, waarbij je zelfs misschien nog een glimp achtbaanstaal heb opgevangen, heb je vast grote trek? Naast de American beefburger (€6,50) zijn er nieuwe, goedgevulde BBQ wraps verkrijgbaar in de smaken: sticky chicken en Mediterranean (veggie), beide €6,-! Om je vingers bij af te likken. 

Kom ook eens langs
Genoeg lekkere redenen om weer eens langs te gaan bij de ToverTruck! Wil je helemaal in de watten gelegd worden en vooraf én achteraf genieten van al het lekkers? Ga dan voor één van de wandelarrangementen, waarbij ook enkele nieuwe gerechten te kiezen zijn. Eenmaal onderweg maak je je wandeling extra leuk met de BosBingo! Iedere zater- en zondag geopend van 10:00 - 17:00, ook tijdens pasen! Dan kun je zelfs op tweede paasdag terecht bij de truck! Bekijk vooral ook eens onze wandelinspiratie en loop één van de wandelroutes van 5, 8, 10 of 11 kilometer! 

Bekijk wandelroutes
Deel blog