Nieuw kip-concept bij Smouldering Roast

Nieuw kip-concept bij Smouldering Roast

19-09-2019
Kipliefhebbers opgelet! Smouldering Roast krijgt een compleet vernieuwd assortiment. Vanaf begin oktober vind je er de heerlijkste kipgerechten terug! 

In de middeleeuwse themawereld Avalon vind je tegenover de ruïne van Merlijn een opvallende herberg, The Flaming Feather. Naast dit bedieningsrestaurant vind je een uitgifte voor een snelle hap, Smouldering Roast! Daar ga je begin volgende maand een volledig nieuw kip-concept terugvinden! Aan het uitzicht over wing coaster Fēnix en de wateren van bootjesattractie Merlin's Quest veranderen we natuurlijk niets. 

Chickennuggets, chickenwings... 
Om het complete horeca-assortiment van Toverland nog verder uit te breiden, pakken we begin oktober uit met een vernieuwde Smouldering Roast. Het bestaande menu maakt plaats voor verschillende kipgerechten, zoals chickenwings, chickennuggets en twee nieuwe kipburgers! Ook worden er huisgemaakte sauzen toegevoegd. Hierdoor wordt het aanbod in Toverland nóg diverser. 

 

Vegetarische optie 
Even geleden is de menukaart van The Flaming Feather ookal op de schop genomen en compleet vernieuwd. Toen zijn er o.a. verschillende vegetarische opties toegevoegd aan de kaart. Ook bij Smouldering Roast voegen we een vegetarische burger toe! Zo is er straks voor ieder wat wils. 

 

Hoe werkt het nieuwe concept? 
Je bestelling bij de Crispy Chicken Club verloopt in vier stappen. Als eerste optie kun je gaan voor een Crispy Chicken Burger. Houd je wel van wat pit, dan kun je ook gaan voor de Spicy Crispy Chicken Burger. In plaats van de burger kun je ook kiezen voor de chickenstrips, -wings of -nuggets. Krijg je daar keuzestress van? Dan ga je net zo gemakkelijk voor de Sharing Box, waarin ze gewoon allemaal zitten!

Stap 2 dan: 'Pick your side'! Kies voor regular fries, large fries of frisse coleslaw! Om de boel af te toppen, maak je een keuze uit heerlijke, huisgemaakte sauzen: sweet, smokey BBQ of spicy. Kies vervolgens je drankje en strijk neer op één van de terrassen! Het complete menu en exacte prijzen maken we later bekend. 

De komende weken doen we zoveel mogelijk buiten de openingstijden om, zodat je er als gast zo min mogelijk last van zult hebben. Begin oktober kun je dit nieuwe kip-concept in themawereld Avalon verwachten. Het gaat om een pilot die de hele maand zal duren, daarna evalueren we de resultaten. Was het een succesvolle test, dan kun je dit nieuwe concept, in het zomerseizoen van 2020, terugzien als blijvende invulling van Smouldering Roast. 

Het leukste uitje van 2020!

Laat van je horen bij het Land van ANWB! Door jouw stem kan Toverland misschien wel hét 'Leukste uitje van 2020' worden. 

Breng je stem uit!