Morgana’s Frozen Knights nemen Avalon over tijdens de Halloween Nights

Morgana’s Frozen Knights nemen Avalon over tijdens de Halloween Nights

23-09-2020
Dat Halloween er weer bijna aankomt, heeft ook Morgana begrepen. De scare zone in Avalon, die je tijdens de Halloween Nights kunt gaan ontdekken, is dit jaar vernieuwd en heeft een nieuwe naam: Morgana’s Frozen Knights.

De strijd tussen de wereldberoemde tovenaar Merlijn en zijn tegenhanger ijsheks Morgana laait zo nu en dan op in themawereld Avalon. Tijdens de Halloween Nights die eraan komen, lijkt Morgana de macht te grijpen en dat doet ze niet alleen. Ze heeft namelijk al haar ijsridders verzameld om met jou de strijd aan te gaan. En deze ridders schrikken niet terug van een kletterend zwaardgevecht. 

Prominent in deze scare zone kun je een nieuwe, reusachtige troon van ijsschotsen terugvinden. Zoals je al kunt verwachten, behoort deze maar aan één persoon toe. De beeldschone Morgana regeert hier met harde hand over het gebied en roep zo nu en dan alle ridders bij elkaar om daarna nog krachtiger ten strijde te trekken. Het is wel duidelijk: jij bent het doelwit. Verder zijn er op diverse plaatsen ijsschotsen terug te vinden en begint het regelmatig te sneeuwen, wat zorgt voor een echte totaalbeleving. 

Selfie-spot
Ook dit jaar is het weer mogelijk om op de foto te gaan met één of meerdere karakters in de scare zones, dus ook in Avalon. Door de corona-maatregelen die we hebben getroffen, zal dit er wel iets anders aan toe gaan dan je gewend bent. Zo hebben we in iedere scare zone een Selfie-spot ingericht, waar je op afstand van de scares een selfie kunt maken voor je Instagram. Vergeet natuurlijk niet #Toverland te gebruiken! 

Eenrichting 
Om de doorstroming zo goed mogelijk te laten verlopen, is de scare zone Morgana's Knights (net als alle andere zones, m.u.v. Fiesta de los Muertos en DesTroy) eenrichting. Zo kun je enkel wanneer je linksaf slaat bij het zwaard Excalibur de scare zone betreden, welke doorloopt richting het stationsgebouw van Fēnix. Wel zo handig! Als je nog wat stem over hebt, kun je meteen al je angsten eruit gillen terwijl je een paar keer over de kop gaat. Zo'n avondritje in deze wing coaster is op zichzelf al een speciale ervaring! 

Bekijk alle maatregelen
Deel blog