Feestsouvenirs van 15 jaar Troy

Op 1, 2 én 3 juli 2022 vieren we samen met jou dat houten achtbaan Troy alweer 15 jaar bestaat. De Troyback Days staan bol van extra entertainment en festiviteiten, maar ook nieuwe feestelijke Troy-merchandise. Ontdek hier welke items je niet mag missen!

30-06-2022 door Martijn van Gerwen

Complete Troy-outfit
Mag iedereen zien dat jij in hart en nieren een onvervalste Troy-fan bent? Dan ga je ongetwijfeld voor het Troy T-shirt (verkrijgbaar in verschillende maten: XS tot XXL en de kindermaten van 3/4 jaar tot 12/14 jaar). Het ontwerp van het zwarte shirt is stoer door de avontuurlijke opdruk van het houten paard van Troje gehuld in dichte mist. Verkrijgbaar voor €19,95. Wil je je outfit helemaal compleet maken? Dan kies je natuurlijk ook voor de bijpassende cap (€14,95) met een geborduurd logo van 15 jaar Troy. Let ook goed op de kleine details, zoals het gouden Toverland-amulet op de capclip.

Pin en nog meer 
Ben je een echte verzamelaar? Dan mag de Troy-pin natuurlijk niet in je collectie ontbreken. Het ontwerp met schild én speren is uitgevoerd in blinkend goud met het bekende 15 jaar Troy-logo! Een mooi exemplaar om toe te voegen aan je pinverzameling. De pin is al te koop voor €3,95! Een vergelijkbare uitvoering zie je terug bij de sleutelhanger, die al voor jou is voor €4,95. Heb je tot op heden alle festivalbandjes van Toverland gespaard, dan hebben we goed nieuws voor je? Want na alle Halloween-bandjes en die van Fēnix en de Booster Bike voegen we daar nu een bijzonder stoer exemplaar aan toe van 15 jaar Troy (€2,95)! Hierdoor feest je natuurlijk pas écht mee.

Hier te koop
Dit bijzondere jubileum willen we natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, dus dat zie je ook terug bij souvenirshop Trojaanse Schatten. Het kan voorkomen dat enkele producten nog niet direct verkrijgbaar zijn op 1 juli, maar in de loop van het weekend. Houd hiervoor goed het assortiment van de winkel in de gaten. Mochten de producten niet uitverkocht zijn, dan zijn ze op een later moment ook verkrijgbaar in souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna.

Exclusieve items
Ook online kun je t/m zondag nog meebieden op verschillende exclusieve veilingitems. Naast Troy-onderdelen kun je ook eigenaar worden van een woonkamerbezoek van Toos Toverhoed óf een wel heel bijzondere Backstage Tour bij spookhuis Maison de la Magie. Dus doe hier een goed bod! Ook is het mogelijk om een seat te claimen naast één van de 12 Troy Coaster Chalenge-kandidaten die 2 én 3 juli 24 uur lang de houten achtbaan trotseren. O.a. alle opbrengsten daarvan gaan naar Stichting Durf Te Vragen.