Met deze kijk- en doetips beleef je Toverland thuis

Nu we je niet in ons park kunnen betoveren, doen we dat maar al te graag bij je thuis! Zo kun je met de leukste video's en updates uit Toverland toch onze magische sfeer proeven. We zetten al onze kijk- en doetips op een rijtje.

26-04-2020 door Martijn van Gerwen

Kleurplaten
Wat is er nu leuker dan creatief bezig zijn? Verzamel al je potloden maar bij elkaar, want met onze betoverende kleurplaten heb je uren tekenplezier. Je kunt o.a. beginnen aan kleurplaten van Toos Toverhoed, onze attracties zoals Troy en Merlijn, de almachtige tovenaar uit Avalon! Zit jouw favoriete attractie of karakter er niet bij? Doe een suggestie  in de reacties, wie weet kunnen we dan ook daar een kleurplaat van maken. 

Download onze kleurplaten

360 graden onrides 
Toch 45 meter naar beneden storten in wing coaster Fēnix of in Djengu River stappen zonder nat te worden? Ook dat kan thuis! Je zet in een handomdraai onze 360-graden onrides op, welke je kunt vinden op ons YouTube-kanaal. Zo kun je vrijwel alle grote attracties vanaf de bank of luie stoel beleven. Om het plaatje helemaal compleet te maken, kun je een VR-bril opzetten als je deze in huis hebt. Daar zijn deze filmpjes namelijk speciaal voor gemaakt. Heb je deze niet, ook vanaf je mobiel of tablet kun je dan voor, achter, onder en boven je kijken.
 

Bekijk alle onrides

Een extra tip voor de kleintjes: zet de onrides aan op de TV en zet je kind of kids in een wasmand, op een hobbelpaard of loopkarretje. Hierdoor beleven ze de ritjes in de achtbaan of attracties nog échter! Dit leuke tafereel mag je natuurlijk altijd met ons delen via: marketing@toverland.nl of via een privé-bericht op Facebook, Instagram of Twitter

Naast de 360-graden video's staat ons YouTube-kanaal vol met nóg meer interessante video's. Altijd al willen weten hoe de werelden Port Laguna en Avalon tot leven kwamen? Bekijk dan de 8-delige YouTube-serie: The Making of: Port Laguna en Avalon. Van de eerste ontwerpschetsen tot de eerste reacties van onze gasten; alles komt voorbij. Ook tal van Toverland-medewerkers komen aan het woord om je over alle vorderingen bij te praten. Iets verder terug in de tijd? Bekijk ook The Making of: Maximus' Blitz Bahn of The Making of: Magische Vallei! Er zijn daarnaast nóg veel meer leuke video's te ontdekken op ons kanaal, dus hiermee ben je uren zoet! 

 

Naar YouTube

Spelletjes 
Het is nu ook dé tijd om samen spelletjes te spelen. Extra leuk natuurlijk als deze een magische Toverland-sfeer hebben. Iedere week kun je weer een nieuw spelletje verwachten op onze Facebook-pagina, zoals een woordzoeker of zoek de verschillen. We hebben voor verschillende leeftijden ook hele leuke speelpakketten! Zo hoef je je dus écht geen minuut te vervelen.

Muziekclips van Toos 
Toos zit nu ook niet stil én jij ook niet. Want tijdens de Muziekclips van Toos is het onmogelijk om stil te blijven staan. De voetjes gaan meteen van de vloer als je de leukste liedjes van Toos en Morrel uit de Tovershow hoort. Repeaten mag! 

- ''We bakken een taart'': bekijk muziekclip
- ''De geest is uit de fles'': bekijk muziekclip (vanaf zaterdag)
- ''In de keuken van mama Hocus Pocus'' bekijk muziekclip (vanaf volgende week)

Show van Toos: 15 jaar Toverland 
Helemaal fan van Toos en wil je graag nog even door blijven dansen? Dat kan! De parkshow ter ere van ons 15-jarige 
jubileum staat helemaal online! Heb je deze jaren geleden gezien, dan is het een feest der herkenning! De vrolijke 
liedjes mag je allemaal luidkeels meezingen, dus laat van je horen.  

Bekijk de hele show

Exclusief kijkje achter de schermen
Ben je helemaal fan van Fēnix? Neem dan eens een kijkje op op onze Facebook-pagina! Onlangs hebben we namelijk
een uniek bezoekje gebracht aan de werkplaats waar iedere winter de complete trein uit elkaar gehaald wordt 
voor een complete check. Normaal gesproken zit deze locatie achter slot en grendel, maar we maken nu graag 
een uitzondering voor je. Bekijk ook vooral eens alle details van de Fēnix-trein eens van heel dichtbij

Iedere dag magie op Facebook
Volg je ons eigenlijk al op Facebook? Daar nemen we je iedere dag mee in de betoverende wereld van Toverland. 
Zo delen we live-updates uit het park, zo ben je toch nog een beetje ín Toverland. Ook komen er de leukste spelletjes voorbij om thuis te doen, maar ook creatieve uitspattingen van onze fans. Zo is Rick Tak bijvoorbeeld uren bezig geweest om Troy identiek na te bouwen in videogame Planet Coaster!

Volg ons op Facebook

Prachtige plaatjes op Instagram 
Deel je ook fanatiek jouw mooiste (pretpark)plaatjes op Instagram? Wij ook! Zeker nu betoveren we je graag met de meest magische foto's uit Toverland. Zo zie je toch hoe het langzaam maar zeker lente wordt en het park steeds groener wordt en tot bloei komt. Heb je ookal meegedaan aan de  #toverfotochallenge? Daarbij roepen we op om je laatste foto te delen die je in Toverland hebt gemaakt. Zo verspreiden we samen de magie! 
 

Volg ons op Instagram