Met de Fear Pass beleef je de ultieme Halloween Nights

Met de Fear Pass beleef je de ultieme Halloween Nights

We pakken tijdens de Halloween Nights weer uit met huiveringwekkende Haunted Experiences vol onverwachte scares. Wanneer je al je angsten recht in de ogen wil kijken, ga je voor de nieuwe Fear Pass! Lees snel welke voordelen je dan allemaal hebt. 

Ben jij de ‘scaredevil’ die al zijn grootste angsten de baas is en van niets terug deinst? Stel je moed dan maar eens goed op de proef en probeer alle Haunted Experiences uit, van een bloedstollende walkthrough tot een immersieve totaalbeleving! Je kunt al deze spookhuizen los betalen, maar waarom het jezelf zo moeilijk maken? Met de Fear Pass, nieuw dit jaar, waarmee je alle bijzondere Halloween-ervaringen kunt beleven voor één vaste prijs. Alle scare zones, zoals de succesnummers Shadows of the Sea en Morgana's Frozen Knights, zijn wel inbegrepen bij je reguliere Toverland-ticket.

Wat zit is er allemaal inbegrepen bij de Fear Pass
Ga je voor de Fear Pass? Dan ga je voor het complete pakket! Van de bloedstollende totaalbeleving Maison de la Magie net buiten de poorten van Toverland, tot de jacht op een verdwenen boswachter in Fear te Woods. Of ga op heksenjacht in de mysterieuze bossen achter Avalon in The Witches Forest en kijk je angsten van 20 jaar Halloween recht in de ogen in het in maanlicht verlichte labyrint tijdens het gloednieuwe '20 Years of Fear'. Een ander groot voordeel is dat je geen tijdslot hoeft te reserveren, maar op ieder moment aan kunt sluiten in de wachtrij van je favoriete spookhuis. Griezelen doe je natuurlijk niet op een lege maag, want voordat je Halloween Nights start, trap je af bij het dinerbuffet 'Trick or Eat' in het Land van Toos. Ook dit uitgebreide dinerbuffet met smakelijke voor-, hoofd- en nagerechten in het Land van Toos is inbegrepen! Je ontvangt ook nog het exclusieve Fear Pass-overwinningsbandje, dat niet los verkrijgbaar is. Een exclusief en uniek souvenir als aandenken aan al je overwonnen angsten. 

Alle voordelen op een rijtje:
✓ Alle Haunted Experiences voor één vaste prijs
✓ Loop op ieder gewenst moment de wachtrij in, zonder tijdslot
✓ Uitgebreid dinerbuffet 'Trick or Eat' inbegrepen
✓ Uniek en exclusief Fear Pass-festivalbandje

Dus, waar wacht je nog op, claim je Fear Pass nú voor: € 57,50 en maak je Halloween-avond compleet. Je kunt de Fear Pass eenvoudig reserveren in onze ticketshop nadat je je Toverland-tickets hebt geclaimd via: tickets.toverland.com.

Bekijk alle Haunted Experiences

Je hoeft je niet aan tijdsloten te houden
Door de Fear Pass beleven jij en je vrienden een Halloween Nights die niet zo snel meer zult vergeten. Dat niet alleen, maar het geeft je ook een voordeel bij de houses en experiences zelf. Wanneer je de Pass aanschaft, hoef je namelijk geen tijdslot te kiezen, maar kun je vrij aansluiten in de wachtrij, waardoor je nergens in geremd wordt tijdens je bloedstollende avond. Normaal gesloten werken we bij de spookhuizen namelijk met tijdsloten, waardoor je niet langer dan 15 minuten in de rij hoeft aan te sluiten. Maar ook daar hoef jij met je Fear Pass geen rekening mee te houden. 

Scare in de scare zones
Benieuwd wat je allemaal te wachten staat tijdens de spannende Halloween Nights? Natuurlijk verklappen we niet alles, maar kijk alvast wat je allemaal niet mag missen. Want naast alle Haunted Experiences keren ook alle scare zones weer terug. Van de ijzige aanwezigheid van Morgana in Avalon tot de onverschrokken strijders in Ithaka die je maar al te graag te grazen nemen. Ook in scare zone Cirque zitten alle clowns je weer op de hielen, terwijl je de tradionele cakewalk van de kermis trotseert. 

Bekijk scare zones
Deel blog