Langere openingstijden én meer evenementen in 2020 bij Toverland

Attractie Fēnix: Een achtbaan voor de ultieme vliegervaring

Langere openingstijden én meer evenementen in 2020 bij Toverland

09-12-2019
We kijken alvast vooruit op 2020. Het belooft weer een jaar boordevol magie te worden. We pakken namelijk uit met langere openingstijden én er vinden meer evenementen plaats. Zo zijn er meer Midzomeravonden en Halloween Nights dan ooit tevoren! Ook openen we de buitenattracties eerder dan normaal. Hier vertellen we je graag meer over.

Pre-season: vervroegde opening buitenattracties!
Voorjaarsvakantie (Zuid-Nederland) + weekenden maart

We beginnen het nieuwe jaar goed!  Waar het zomerseizoen voorheen eind maart begon, vervroegen we dat in 2020 naar de voorjaarsvakantie van vakantieregio Zuid. Zo kun je dus al van je favoriete buitenattracties genieten in de periode van 22 februari t/m 1 maart 2020! In de weekenden die daarop volgen (7 en 8 maart, 14 en 15 maart, 21 en 22 maart) zullen alle outdoor themawerelden Avalon, Port Laguna, Ithaka en Magische Vallei ook geopend zijn. 

Tijdens de voorjaarsvakantie én de weekenddagen in maart gebruiken we, gezien de volledige parkopenstelling, de entree bij Port Laguna. Ook is Toverland dan al om 10.00 uur i.p.v. 11.00 uur geopend en heb je dus extra tijd om al je favoriete rides te doen! 

Doordeweeks kun je, in deze periode t/m 27 maart, genieten van Indoor in de werelden Land van Toos én Wunderwald, waarbij ook de Maximus’ Blitz Bahn, Expedition Zork én Booster Bike geopend zijn. Op deze dagen wandel je het park binnen via de magische entree van het Land van Toos. Daar kan je dag vol binnenplezier beginnen.  

Zomervakantie tot 20.00 uur
11 juli t/m 30 augustus 2020

Wanneer de temperaturen weer oplopen tot zomerse waarden, zijn we volgend jaar extra lang geopend.‘’Door onze gasten langer de tijd te geven om Toverland te bezoeken, kunnen wij nog meer magische geluksmomenten creëren’’, aldus Jean Gelissen jr. – Algemeen Directeur Toverland. Zo is het park tijdens de zomervakantie (11 juli t/m 30 augustus 2020) geopend van 10.00 tot 20.00 uur. Hierdoor heb je dus nóg meer tijd om alle waterattracties te doen of lekker af te koelen in de waterspeeltuinen. Ook kun je eens de tijd nemen voor een zonovergoten terrasje met een verkoelend drankje of ijsje!

Meer Midzomeravonden tot 23.00 uur
Sinds 2010 een vertrouwd onderdeel van de kalender van Toverland zijn de zwoele én extra lange Midzomeravonden. Dit jaar zijn het er zelfs meer dan ooit. Zo kun je in de periode van 15 juli t/m 22 augustus op de woens- en zaterdagen maar liefst 12 keer genieten tot 23.00 uur. ‘’De evenementen geven een extra dimensie aan de totaalbeleving van onze gasten. Wij willen nóg meer gasten de gelegenheid bieden om dit zelf te komen ervaren’’, geeft Jean jr. aan. Tijdens de Midzomeravonden geniet je verspreid door het hele park van extra entertainment én shows. Ook de attracties zijn dan geopend tot sluitingstijd.

14 Halloween Nights
Kun je ook niet wachten tot het oktober is én je weer kunt griezelen in Toverland? Dan hebben we goed nieuws voor je. Zo vergroten we het aanbod aan Halloween Nights met 8 avonden! Hierdoor kun je in oktober én november (dus ook tijdens de herfstvakantie in België!) van maar liefst 14 Halloween Nights genieten, als je durft tenminste. Wat we precies van plan zijn, welke scare zones én spookhuizen je kunt verwachten, maken we later bekend. We kunnen je wel al zeggen; verzamel je moed maar alvast bij elkaar, want het worden weer spannende avonden tot 23.00 uur. Ook je favoriete attracties doen tot in de late uurtjes is dan weer mogelijk! 

Indoor in de weekenden
Na het spannende halloweenseizoen, waarbij je ook vaker kunt griezelen met een lach tijdens de Halloween Days, kun je in de weekenden ook naar Toverland én genieten van Indoor. Op deze dagen (14 en 15 nov, 21 en 22 nov, 28 en 29 nov, 5 en 6 dec, 12 en 13 dec) zijn de indoor themagebieden Wunderwald en het Land van Toos geopend, met o.a. de Maximus' Blitz Bahn, Expedition Zork én de Booster Bike. Toverland is tijdens deze weekenden geopend van 11.00 tot 18.00 uur.  


 

Magische Winterweken in december 
Het duurt nog even, maar tijdens de kerstvakantie van volgend jaar kun je ook weer genieten van de Magische Winterweken van 11.00 tot 19.00 uur (op kerstavond, oudejaarsdag en nieuwjaarsdag van 11.00 - 18.00 uur). Sfeervolle, winterse decoraties en heerlijk warme drankjes én gerechten wachten op je. Ook kun je dan weer meedeinen op sfeervolle kerstliedjes gebracht door hartverwarmend entertainment. 
 

Toverland Adventskalender 

De hele maand december staat in het teken van magische momenten. Tel samen met ons af tot kerstavond, maak kans op betoverende prijzen en magische momenten als je ín Toverland bent! 

Mis géén enkele actie