Laat je moed zien met nieuwe overwinningsbandjes

Laat je moed zien met nieuwe overwinningsbandjes

01-10-2020
Geloven je vrienden of kennissen niet dat je je eigen angsten hebt overwonnen? Nieuw dit jaar tijdens de Halloween Nights zijn kleurrijke polsbandjes van 6 scare zones en experiences. Scoor ze allemaal.

In het overdekte Land van Toos wordt souvenirshop Bazaar helemaal omgetoverd tot een échte Halloween Shop! Daar vind je niet alleen spooky-souvenirs om de thuisblijvers mee te laten schrikken, maar ook nieuwigheden! Zo voegen we namelijk unieke Halloween Nights-souvenirs toe aan het assortiment. Hiermee kun je vol trots laten zien dat je de scare zones en experiences de baas was.

Zes verschillende varianten
De polsbandjes zijn te verkrijgen in zes verschillende varianten die in kleur en opdruk passen bij de scare zone of experience. Ze hebben dus allemaal hun eigen karakter. Je kunt een bandje kopen van: Haunted House-experience Maison de la Magie, walkthrough-experience The Witches Forest, labyrinth Trapped en de scare zones Cirque, Morgana's Frozen Knights en DesTroy! Scoor ze dus vooral allemaal, wanneer je er de grootste scares recht in de ogen hebt durven kijken! Je kunt de stoere bandjes terugvinden bij souvenirshop Mundo Magica in Port Laguna, dichtbij de hoofdentree. Uiteraard maken ze ook deel uit van het assortiment van de Halloween Shop!

Korting als Magic Member
Per bandje betaal je €2,50, voor 4 stuks €8,00. De oplage is gelimiteerd, dus op=op! Ben je een Magic Member? Dan profiteer je van 20% korting. Je betaalt dan géén €2,50, maar €2,- per stuk. Op andere Halloween-souvenirs ontvang je de reguliere 5% korting.

Scoor ook een abonnement
Deel blog