Kosteloos toveren in Port Laguna met de interactieve toverstaf

Vanaf 19 mei 2020 tover je Port Laguna kosteloos tot leven met de Magische Toverstaf!

18-05-2020 door Martijn van Gerwen

Update: we zijn blij dat we Exploria Magica vanaf 19 mei 2020, iets later dan de geplande datum eind maart, toch in gebruik kunnen nemen. Hierdoor ontdek je pas echt je eigen magie. 

Sinds de opening van Port Laguna in 2018 is het entreegebied van Toverland altijd al een magisch havenstadje geweest. De bontgekleurde geveltjes en terrassen geven je meteen een tropisch gevoel. Nieuw is dat je vanaf dit seizoen kosteloos met een interactieve toverstaf dit mediterrane gebied kunt gaan verkennen. Hoe Exploria Magica precies in zijn werk gaat, vertellen we je in deze blog!  
 

Waar moet je zijn? 
Ga langs bij Mundo Magica, één van de souvenirwinkels van Port Laguna. In deze shop vind je 1001 leuke hebbedingetjes die je ook thuis laten herinneren aan je magische dag in Toverland. Maar je bent hier ook aan het juiste adres voor Exploria Magica, de interactieve beleving in Port Laguna! Door deze nieuwe toevoeging is het mogelijk om kosteloos een magische toverstaf te gebruiken en op ontdekkingstocht te gaan door het gebied.

Jij bent één van de uitverkorenen die een interactieve toverstaf mag testen. Verspreid door heel Port Laguna vind je 9 magische Toverpunten terug. Op de Toverkaart die je meekrijgt zijn ook alle punten terug te vinden, zo weet je precies waar je moet zijn. Van bijzondere etalages tot speciale effecten, je hebt het zelf letterlijk in de hand, na een sierlijke zwaai, zwiep of tik. Hulp nodig bij het toveren? Er is altijd wel een familielid van de Familie Magistralis in de buurt om een handje te helpen.

Magische Toverstaf als souvenir
Je betaalt een borg van €25,- wanneer je op tover-ontdekkingstocht gaat door Port Laguna. Wil je deze toverstaf houden als magische herinnering aan je bijzondere dag in Toverland, dan kun je de toverstaf inruilen voor een nieuwe staf, inclusief bijbehorende bewaardoos én échte Mapa Magica. Op deze gedetailleerde, uitvouwbare kaart is Port Laguna op sfeervolle wijze ingetekend en zie je alle toverspreuken en bijbehorende bewegingen terug. Een echte must-have voor de fanatieke verzamelaar!

De toverstaf zelf is natuurlijk niet alleen leuk in Toverland, maar ook voor thuis als souvenir! Breng hem bij een volgend bezoek vooral ook weer mee, om nog eens een magische tour door Port Laguna te maken. Uiteraard is het ook mogelijk om de borg na afloop terug te krijgen, wanneer je de interactieve toverstaf terug komt brengen.

Nóg meer magie
Nog meer magie beleven? Ga langs bij het Magiezijn en ontdek of de aangespoelde toverstaffen in Port Laguna goede of minder goede magie bevatten. Jij bent er niet alleen getuige van, maar staat er middenin en bent misschien zelfs uitverkoren als oppertester.