Inspiratie voor je kerstdiner: 3 Toverland-recepten

Het is ieder jaar weer een issue: wat schotel je je gezin of gezelschap voor tijdens kerst? We helpen je graag op weg met drie heerlijke en gemakkelijke recepten met een magisch tintje!

18-12-2020 door Martijn van Gerwen

Ondanks dat we dit jaar kerst op een andere manier moeten vieren, maken we er weer een feestje van. Daar helpen we je een handje bij door drie overheerlijke recepten met een Toverland-tintje. Onze chefkok uit The Flaming Feather deelt namelijk zijn lievelingsrecepten met je, zodat je je gezin of gezelschap magische gerechten voor kunt schotelen. Alle gerechten zijn ook nog eens makkelijk te bereiden, waardoor je niet uren in de keuken hoeft te staan, wel zo gezellig. 

Voorgerecht: carpaccio van botervis

Voorgerecht: carpaccio van botervis

We beginnen met het voorgerecht: carpaccio van botervis. Een heerlijke en frisse start van je driegangendiner door de limoen en crème fraiche. Je kunt er zelf ook je eigen variatie op maken voor een persoonlijke touch.  

Bekijk recept

Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met rode wijnsaus

Hoofdgerecht: hertenbiefstuk met rode wijnsaus

Nu we een goede bodem hebben gelegd, gaan we door naar het hoofdgerecht: hertenbiefstuk met rode wijnsaus. Favoriet van onze fijnproevers uit The Flaming Feather. Je maakt er in een handomdraai aardappelpuree en gekarameliseerde witlof bij. 

Bekijk recept

Nagerecht: Trio van zoete toetjes

Nagerecht: Trio van zoete toetjes

Waarom kiezen uit toetjes, als je ze ook allemaal op tafel kunt zetten. Daarom serveren we als nagerecht een vrolijk trio van zoete toetjes. Zo kan iedereen alvast beginnen met watertanden. 

Bekijk recept

We wensen je vanuit de keuken van The Flaming Feather betoverende en bovenal smakelijke feestdagen. Dat moet met deze recepten wel gaan lukken, kunnen we je verzekeren. Zorg goed voor jezelf en anderen! 

Deel blog