In april al terug: duikshow The Battle of Port Laguna

In april al terug: duikshow The Battle of Port Laguna

28-03-2022
De spectaculaire duikshow: The Battle of Port Laguna is terug van weggeweest. Zelfs eerder dan normaal! Ga vanaf dit voorjaar al op avontuur en moedig je helden aan om de slechteriken te verslaan!

Wat staat je wachten?
De duikshow is bijna een jaarlijkse traditie aan het worden in Toverland! Ook dit jaar keert het reusachtige parelschip weer terug in de haven van themawereld Port Laguna. De boeg van het schip zal het decor zijn van een indrukwekkende duikshow met hoge duiken, spectaculaire effecten en een avontuurlijk verhaal tussen goed en kwaad. Nieuw dit jaar is dat de show al vóór onze zomerprogrammering te zien is. Je kunt namelijk al vanaf 16 april genieten van alle spetterende duiken, waaronder ook de spannende vuurduik. Wanneer je voor die tijd in Toverland komt, kun je het reusachtige schip opgebouwd zien worden! De show is tot het einde van ons zomerconcept - Summer Feelings - te zien, namelijk t/m 4 september 2022. Hierdoor heb je nóg meer mogelijkheden om te genieten van de show. 

Het verhaal
In de duikshow The Battle of Port Laguna wordt de epische strijd uitgevochten tussen goed en kwaad om het metershoge parelschip. De show begint onschuldig met de ontdekking van een bijzonder perkament. Wie de parel bovenin de hoogste mast weet te plaatsen en hiervan een dodemansduik weet te maken bewijst moed en doorzettingsvermogen. Diegene die dat doet op basis van zijn of haar eigen kracht wordt dé kapitein van het parelschip! Alles lijkt goed te gaan, totdat de vloek wordt opgegeven en het kwaad ten tonele komt. De rest van het verhaal zullen we niet verklappen, dus ga vooral zelf eens een kijkje nemen.

Showtijden
Om erachter te komen wie deze strijd zal winnen, zit er maar één ding op: de duikshow komen bekijken! Dat kan zelfs meerdere keren per dag. De showtijden kunnen per dag en/of week verschillen in de periode 16 april t/m 4 september 2022, dus bekijk de actuele tijden in de Toverland-app. Hierdoor kun je de duikshow ideaal inpassen tussen al je favoriete attracties en horeca-stops!

It's showtime
Je kunt wel zeggen dat Port Laguna dé entertainment-hotspot van Toverland is. Naast de spetterende duikshow maken ook de vrolijke vrienden Toos & Morrel hier hun opwachting. Ze hebben hun koffers weer gepakt en gaan op vakantie. Meezingen en meedansen mag, dus leef je helemaal uit. Tussen de shows door gaat dit olijke duo ook maar al te graag met je op de foto! Benieuwd naar wat voor magie er allemaal aanspoeld in Port Laguna? Neem dan ook eens een kijkje bij de interactieve show in het Magiezijn. Hier moeten toverstokken getest worden, dus iedere hulp is welkom! Check alle actuele openings- en showtijden in de Toverland-app.