Groeit-met-je-mee-meter: zie direct in welke attracties je mag

Groeit-met-je-mee-meter: zie direct in welke attracties je mag

21-08-2020
Wanneer je groot genoeg bent voor een bepaalde Toverland-attractie is dat weer een bijzondere mijlpaal. Om die voorpret thuis al te laten beginnen, hebben we een bijzondere ‘Groeit-met-je-mee'-meter gecreëerd.  

Bij veel gezinnen is het een bekend fenomeen: streepjes zetten op de muur om de groei van hun kinderen bij te houden. Daar hebben we iets leuks op verzonnen: de speciale 'Groeit-met-je-mee'-meter. Dat scheelt weer onnodige potlood- of viltstiftstrepen op de muren. Wanneer (je) kinderen steeds groter worden, kunnen ze vanzelfsprekend ook steeds meer Toverland-attracties ontdekken. Zo begin je met de Truukjes, waar zelfs géén minimale lengte nodig is. Uiteindelijk is het moment daar: vanaf 140 cm ben je groot genoeg voor lanceerachtbaan Booster Bike! Ook dat is duidelijk af te lezen van deze groeimeter. 

Dubbele functie 
De 'Groeit-met-je-mee'-meter heeft dus een dubbele functie. Je kunt de groeispurt van (je) kinderen meten aan de hand van de aantrekkelijke meter. Hierbij zie je meteen welke attractie-mijlpaal ze bereikt hebben. Je ziet ook in welke attracties je zelfstandig of onder begeleiding kunt stappen, aan de hand van een herkenbaar icoontje. Zo ontdek je op een leuke manier welke attracties je bij iedere lengte kunt bezoeken. 

Je eigen 'Groeit-met-je-mee'-meter
Download de meter hieronder, print hem uit (op dikker papier) en plak deze aan elkaar. Hang de meter op een prominente plaats in de woonkamer of op een kinderkamer. Hierdoor heb je je eigen Toverland-groeimeter, wat dé ideale voorpret is voor klein en groot!  

Download de groeimeter
Deel blog