Souvenirs van de Halloween Nights en Now you're Mine

Ook zo'n fan van halloween in Toverland? Dan zit je ongetwijfeld ook op het puntje van je stoel, wanneer we al oze Halloween-souvenirs aan je laten zien: van hoodies tot stickpins!

Een tijdje geleden hebben we een reusachtige hoeveelheid stickpins toegevoegd aan ons aanbod. Toen gaven we al aan dat de basisserie uitgebreid zou worden met exclusieve thema-pins op speciale momenten. En nu is het eerste moment al daar! Met halloween in aantocht, kunnen limited edition thema-pins natuurlijk niet uitblijven. Zo mag je stickpins verwachten van het Halloween Nights-logo, maar ook van de vijf Scare Zones: Morgana's Frozen Knights, Shadows of the Sea Fiësta de los Muertos, DesTroy én het compleet vernieuwde Cirque.

Nog meer halloween stickpins
Ook de 6 Haunted Experiences zijn goed vertegenwoordigd, want van: Maison de la Magie, Trapped, The Witches Forest, Fear the Woods, en The Dollhouse verschijnen stickpins. De gloednieuwe experience Now You're Mine krijgt natuurlijk ook een eigen logo-stickpin! Spaar alle 12 Halloween-stickpins voor €6,95 per stuk. Wees er op tijd bij, want de oplage is gelimiteerd. Dus, op=op! Er verschijnt daarnaast een speciaal Halloween Nights-keycord, waarop je gemakkelijk al je stickpins kunt sparen!

Loop er warmpjes bij: Halloween Nights-hoodie
Wanneer het donker begint te worden tijdens de Halloween Nights en de temperaturen dalen, komt een lekkere hoodie goed van pas. Helemaal wanneer deze ook nog helemaal in thema is. Net als vorig jaar is er ook dit keer weer een Halloween Nights-hoodie verkrijgbaar. Voorop prijkt dit keer het Halloween Nights-logo met daarbij het jaartal 2023. Achterop zijn alle Scare Zones en Haunted Experiences te vinden, met daarbij de nieuwe totaalexperience Now You're Mine prominent bovenaan! De trui zal in verschillende maten verkrijgbaar zijn: XXS t/m XXL. Ook loop je er extra warmpjes bij door een zwarte beanie (kleine muts die alleen je haren bedekt en niet je oren) met het Halloween Nights-logo. 

 

Now You're Mine-souvenirs
Ben je na een bezoekje aan Now You're Mine helemaal fan geworden van de Haunted Experience? Dan hebben we leuk nieuws voor je! We brengen naast de stickpin nog meer souvenirs uit van onze nieuwe totaalbeleving in de mijnen. Kies bijvoorbeeld voor de zwarte en comfortabele hoodie met het Now You're Mine-logo. Ook je sleutelbos zal niet meer te missen zijn, dankzij de opvallende sleutelhanger van het spooky logo. De souvenirs zijn natuurlijk mooie herinneringen aan de gruwelijk spannende indrukken die je er hebt opgedaan.

Terug van weggeweest: overwinningsbandjes
Ben je onverschrokken en kijk je met gemak al je angsten recht in de ogen? Dan zijn de overwinningsbandjes echt iets voor jou. Hiermee kun je, net als tijdens voorgaande edities, aan iedereen laten zien dat jij al je angsten hebt overwonnen. Uiteraard zal ook de Haunted Experience Now You're Mine een overwinningsbandje krijgen. Leuk om ze allemaal te sparen wanneer je de Scare Zones en Haunted Experiences hebt overleefd. 

Deze bandjes en de andere souvenirs zijn verkrijgbaar bij hoofdsouvenirshop Mundo Magica (Port Laguna) en de Halloween Shop in het Land van Toos! Ben je een Magic Member? Met je Toverland-abonnement ontvang je ook op alle Halloween-souvenirs 5% korting, dus doe daar je voordeel mee.

Maak Halloween zo eng als je wilt
Iets angstiger aangelegd? Maak je geen zorgen. Bewapend met de Halloween Toverstaf ga jij als een ware held de Scare Zones door! Kijk al die griezels maar eens afdruipen als ze je zien. Hierdoor kun je je halloween-avond zo spannend maken als je zelf wilt. Wel goed om te weten: de Halloween Toverstaf geeft geen toverkracht in alle Haunted Experiences. Online scoor je deze extra voordelig in de Ticketshop, maar ook in het park is de Halloween Toverstaf volop verkrijgbaar. Ook na de Halloween Nights natuurlijk een bijzonder spannend souvenir voor thuis!

Deel blog