Genieten is een eitje met heerlijke paasspecials

Tijdens de paasdagen en dit voorjaar pakken we uit met 'ei'genzinnige foodspecials! Deze brengen je meteen helemaal in een vrolijke voorjaarsstemming. Ontdek snel waar je moet zijn om ze te proeven.

29-03-2023 door Martijn van Gerwen

Tijdens de paasdagen is het op en top genieten van o.a. de briochebun met scharrelei omeletje, avocado, truffelsaus en rode ui pickels. Je kunt ervoor kiezen om je bun af te toppen met uitgebakken spek. Je kunt dit heerlijke en rijkbelegde broodje terugvinden bij het overdekte foodcourt Waldstube in het Wunderwald én bij outdoor-locatie Katara Plaza in de Magische Vallei.

Frisse saladebowls
Liever een salade? Ga voor één van de heerlijke en frisse saladebowls! Je kunt kiezen voor een traditionele Caesar salade of vegan rode biet. Deze salade is aangevuld met couscoussalade, groene boontjes, croutons, vegan kaas en augurk. Ook deze zijn bij de Waldstube en Katara Plaza te bestellen.

Een echte zoetekauw? Dan smul je ongetwijfeld van de croissantbun met banketbakkersroom. Ook ga je bij de Waldstube en Katara Plaza langs voor een heerlijke carrotcake! Deze mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de paasdagen. Neem er een heerlijke kop koffie bij en het is genieten in de eerste zonnestralen. Het worteltaartje is ook verkrijgbaar bij take-away Manaña in themagebied Port Laguna, dichtbij de ingang. Een andere aanrader is de zoet-zoute pretzel in chocoladedip met vrolijke paasversiering. 

Aan jou de keuze
Zelf een keuze maken? Ga dan voor de Kies & Mix-Paasdeal: een broodje of wrap + een drankje. Hierbij heb je de keuze uit een pretzelbroodje met gevuld eitje en kaas óf de wortelwrap met kiptruffel. De wrap is ook verkrijgbaar met gegrilde groenten. Als drankje kun je kiezen uit een verse jus d'orange, flesje water of warme drank (diverse soorten koffie, thee, warme chocolademelk). Uiteraard zijn er ook paaseitjes inbegrepen. Dat wordt smullen! 

Spring Specials bij The Flaming Feather
Wil je echt eens goed in de watten gelegd worden? Ga langs bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather en geniet samen van de Spring Specials. Neem bijvoorbeeld een heerlijke kommetje vol asperges: een smakelijke aspergesoep met tuinkruiden, gebakken kwarteleitje en truffelolie. Als hoofdgerecht serveren we je zacht gegaarde West Country lamsrump met Limburgse asperges, geroosterde krieltjes, doperwt en rode-wijnsaus.

Je hebt ook vast wel oren naar het dessert: een bijzonder gevuld eitje! Een pure chocoladeschelp met vanillecrème, bokkenpootje en verse aardbeien uit Kronenberg. Lekker lokaal! Deze gerechten serveren we je als driegangenmenu, maar kunnen ook los besteld worden. Naast de Spring Specials kun je natuurlijk ook kiezen voor gerechten van de reguliere menukaart van The Flaming Feather. Je kunt op basis van vrije inloop gaan eten bij het bedieningsrestaurant.

Deel blog