Blog | Foto's: deze figuren laten je schrikken in Cirque

Blog | Foto's: deze figuren laten je schrikken in Cirque

18-10-2019
Hooggeëerd publiek, alle clowns en circusartiesten hebben zich verzameld aan de rand van het Wunderwald tijdens de Halloween Nights! We nemen je mee in deze scare zone aan de hand van foto's, zodat je kunt zien wat je hier kunt verwachten. Één tip: het is handig als je niet bang bent voor clowns. 

Als je aankomt bij scare zone Cirque in het Wunderwald dan voel je het al meteen: dit is géén normaal circus! De popcornverkoopster ziet er op het eerste gezicht vrij normaal uit, maar ze kan gevaarlijk uit de hoek komen. Durf maar eens te wijzen naar de popcorn! 

Dwaal door de Circus-zone
Tussen de poorten van themawereld Ithaka en het Wunderwald aan de oever van de Expedition Zork-vijver is het meest angstaanjagende circus van het land neergestreken. Door de rook zie je soms geen hand voor ogen en daar maken de creepy circusartiesten maar al te graag gebruik van!

Ga ook vooral eens in de cirucstent kijken, want wie weet wacht je daar nog wel wel een verrassing. Daar verklappen we natuurlijk nog niet teveel over. Eenmaal bijgekomen van de schrik, pak de spotlights en stap het podium op om samen met jouw favoriete karakter op de foto te gaan. Die foto kan zo op Instagram

Bij een goed circus horen popcorn en suikerspinnen! Niet gek dat ook één van de scare actors nogal fan is van suikerspinnen en misschien wel iets te letterlijk. Kijk maar eens goed, als je tenminste stil durft te staan. 

Gevaarlijke verschijning 
Alle opvallende en angstaanjagende types vallen onze het regime van de gevaarlijke circusdirecteur. Deze opvallende verschijning staat centraal in de scare zone en loopt altijd voorop, zoals bij de spannende parade in Port Laguna! Kijk vooral uit wanneer de zweep de lucht in gaat... 

 

Deze clowns staan je zomaar op te wachten! Ze laten je niet lachen, maar schrikken. Is het je toch net allemaal even iets te eng? We hebben een aantal tips voor je op een rijtje gezet, want bij Toverland maak je Halloween zo eng als je zelf wilt. 

Bekijk alle tips

Benieuwd naar de scare zones?

Benieuwd naar de scare zones?

Je weet nu alles over de nieuwe spookhuizen en vernieuwde experiences, maar ontdek ook alvast de scare zones! Daar kom je nieuwe en vertrouwde karakters tegen. 

Ontdek alle scare zones