Extra entertainment tijdens de Magische Winterweken

Extra entertainment tijdens de Magische Winterweken

12-12-2019
De Magische Winterweken komen er weer aan. Tijdens de kerstvakantie (21 december 2019 t/m 5 januari 2020) is er extra veel te beleven in Toverland. Niet alleen kun je een ritje maken in alle indoorattracties, ook kun je gillen in houten achtbaan Troy! Verder geniet je van magisch entertainment en duizenden lichtjes.

Tijdens de Magische Winterweken veranderen drie werelden van Toverland in een winterwonderland met gezellig entertainment. Waar je ook kijkt in het Land van Toos, het Wunderwald en Ithaka; je ziet overal versierde kerstbomen en talloze lampjes. Zo is het natuurlijk extra leuk om de kerstdagen te vieren in Toverland! De gehele kerstvakantie is het park geopend tot 19.00, dus je hebt extra uurtjes om van te genieten. 

Traditiegetrouw is ook buitengebied Ithaka, inclusief houten achtbaan Troy, geopend. Oftewel, dat worden weer winterse ritjes in de langste, hoogste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Opwarmen na afloop doe je bij het kampvuur voor het station van Troy. Daar kun je samen met je vrienden of familie vanaf 12.00 uur dagelijks marshmallows roosteren. Dat is niet alleen lekker, maar ook heel gezellig! Er is zelfs ook nog live muziek.

Hartverwarmend entertainment
Je krijgt het niet alleen warm van een marshmallow of warme chocolademelk, maar ook van hartverwarmend entertainment. Stilstaan is onmogelijk bij de populaire songs van de Winterse Klanken in Ithaka. Swing en dans vooral gezellig mee. Dit jaar hebben we deze act in een nieuw, Toverlands jasje gestoken. Kijk maar eens goed.

De warmte van de indoorwerelden opzoeken? Ook daar kom je entertainment tegen. Ga bijvoorbeeld maar eens langs bij de Winter Wonder Verzamelaars in het Wunderwald. Dit jaar is het een vierkoppig gezelschap dat je maar al te graag inpakt met een enorme cadeautjestoren. Swing mee met de Winterse Wonderliedjes en verbaas je over de verrassingen die in de cadeaus verstopt zitten. Surprise! Bekijk deze pagina voor de exacte showtijden.

Nog meer entertainment
Kijk ook niet gek op als je binnen Toos, Morrel en Maximus Müller tegen het lijf loopt, want tijdens de Magische Winterweken zie je deze karakters extra vaak terug in Toverland. Toos schittert ook nog op het podium in het Wunderwald tijdens de Toos Tovershow. Een leuke foto maken? Dat doe je tijdens de Meet & Greet na afloop!
 

Toverland Adventkalender

De hele maand december staat in het teken van magische momenten. Tel samen met ons af tot kerstavond, maak kans op betoverende prijzen en magische momenten als je ín Toverland bent! 

Mis geen enkele actie