Entertainment-act Bubble Magic ook nog dit najaar te zien

Entertainment-act Bubble Magic ook nog dit najaar te zien

25-08-2020
Ons zomerseizoen zit er weer op, maar ook de nazomer wordt extra betoverend. Eerder konden we je al vertellen dat we onze openingstijden verruimen in de weekenden t/m 27 september. Naast de duikshow die tot dan te zien is, is ook de entertainment-act Bubble Magic deze nazomer nog te bewonderen. 

Kleurrijke zeepbellen
In de weekenden van september zijn de vrolijk uitgedoste Bubble Magic-makers weer neergestreken in de Magische Vallei. Normaal gesproken trekken ze met hun wagentje vol betoverende flessen en attributen rond de wereld, maar ook nu laten ze je in Toverland genieten van de mooiste kleurenpracht. En het blijft niet alleen bij kijken: probeer zelf ook maar eens een reuzegrote zeepbel te maken. 

Geen vaste tijden
We communiceren van deze act, net zoals bij fonteinenshow Katara, geen tijden. Dit om groepsvorming zoveel mogelijk te voorkomen. Hierdoor kunnen we je ook in deze tijd, op gepaste afstand van elkaar, laten genieten van onze entertainment-acts. Je kunt Bubble Magic in de buurt van waterspeeltuin Waku Waku (Magische Vallei) terugvinden, dus ga zeker eens een kijkje nemen als je in de buurt bent. 

Bekijk alle maatregelen

Nog meer entertainment
Kom je in september naar Toverland, ook dan zul je weer betoverd worden. Wat dacht je van een snel achtbaanritje om lekker even uit te razen. Daar blijft het niet bij, want ook deze nazomer zetten we extra in op entertainment. Duikshow The Battle of Port Laguna, met een 25 meter hoge mast en spetterende duiken, is meerdere keren per dag te zien in Port Laguna

Bekijk showtijden

In Port Laguna maken ook Toos en Morrel nog steeds hun opwachting met hun nieuwe familieshow. Daar voegen we nu dus ook nog de entertainment-act Bubble Magic aan toe. Om hier optimaal van te genieten heb je extra tijd nodig! In de weekenden van september blijven we daarom dan ook geopend t/m 19:00 uur. Bekijk voor alle openingstijden onze kalender

Deel blog