Little Dragons: een veilig drakennest voor de allerkleinsten

In themagebied Avalon verschijnt medio 2023 een avontuurlijke dreumesspeeltuin: Little Dragons. Zo ingericht zodat de kleinste draakjes hier veilig kunnen spelen. Kom er alles over te weten.

09-02-2023 door Martijn van Gerwen

Themagebied Avalon is medio 2023 een viertal familie-attracties rijker. Ook door de toevoeging van vijf nieuwe belevingen in het gebied, zoals de Toverklok Pendulus Magicus, wordt deze themawereld interessanter voor een groter publiek. Ook voor de allerkleinsten! Daarvoor ontwikkelen we namelijk Little Dragons, een veilig drakennest voor de jongste avonturiers tussen 0 en 3 jaar. Je kunt deze nieuwe, semi-overdekte speelplek terugvinden tussen bedieningsrestaurant The Flaming Feather en de avontuurlijke rondrit Garden Tour.

Een zachte speelomgeving
Little Dragons is een geborgen plekje door het gebogen dak en vrolijke lampionnen. Dit is de broedplaats van alle babydraakjes in het gebied, dus de allerkleinsten worden hier uitgenodigd om samen met de babydraakjes te komen spelen. Ook dat zijn soms draakjes natuurlijk! In deze veilige, vrijwel volledig zachte speelomgeving kunnen ze zich helemaal uitleven. Dat kan helemaal onbezorgd. Je treft hier verschillende speelattributen, de één uitdagender dan de ander, maar allemaal volledig afgestemd op de leeftijd van de jongste kids.

De speeltuin is ook de perfecte plek voor baby's (die kunnen kruipen) en dreumesen om in een afgesloten, veilige omgeving op avontuur te gaan. Uiteraard zal de look en feel, ook van de speelelementen, helemaal passen binnen de omgeving. Ze mogen hier o.a. een zacht klimhuisje, klimrots, glijbaantje, verschillende drakeneieren (waar ze in kunnen kruipen) en voel- en speelpanelen terugvinden. Hierdoor kunnen ook zij helemaal opgaan in de spannende verhalen die Avalon te bieden heeft.

Onbezorgd spelen
Het speelgebied van 40 vierkante meter zal volledig afgesloten zijn en voorzien van poortjes. Hierdoor kunnen de kleine draken niet zomaar in- en uitlopen, wel zo praktisch! Little Dragons is ook voorzien van een rondgevormde zithoek, waardoor je de kleinste kroost van dichtbij nauwlettend en comfortabel in de gaten kunt houden. Ook zijn de toiletten dichtbij, inclusief losse verschoonruimte, wat deze locatie natuurlijk extra praktisch maakt!

Zijn je kinderen al iets ouder en niet weg te krijgen uit speeltuinen? De uitdagende speeltuin Arthur's Tournament Training die voorheen op deze plaats te vinden was, verhuist naar de overzijde van bedieningsrestaurant The Flaming Feather. De speeltuin wordt voor herplaatsing nog eens goed onder handen genomen, waardoor het straks ook weer mogelijk is om in de voetsporen van jonge veldknapen te treden.

Juna en Sparky
Subtiel zullen de recent ontdekte eenhoorn Juna en draakje Sparky ook terug te vinden zijn in het drakennest Little Dragons! Van deze twee goedlachse fabeldieren zal medio 2023 ook een uitgebreide souvenirlijn verschijnen, zodat ook thuis de avonturen die je in Avalon beleefd hebt tot leven komen. Later dit seizoen maken we meer bekend over wat je hiervan allemaal mag verwachten!

Blijf ons volgen
Het blijft natuurlijk niet alleen bij dreumesspeeltuin Little Dragons! Er staat in Avalon nog veel meer te gebeuren. Eerder deden we twee nieuwe draken uit de doeken. Ook vertelden we je al meer over Toverklok Pendulus Magicus en de waterspeelplaats Sparky's Splash Dock. En vergeet natuurlijk ook de 4 nieuwe attracties niet: vliegtuigmolen Pixarus, family droptower Dragonwatch, de rondrit Garden Tour en dynamische carrousel Jumping Juna. Ook komende trekt de mist steeds weer een beetje verder op tijdens de laatste update van de vijf belevingen. Blijf onze socials: Facebook, Instagram en Twitter iedere week goed in de gaten houden en verlies onze themapagina niet uit het oog!

Deel blog