Dwervelwind ook geopend tijdens Indoor

Dwervelwind ook geopend tijdens Indoor

Leuk nieuws: wanneer Toverland tijdens Indoor de overdekte werelden Land van Toos en Wunderwald opent, kun je ook je rondjes in spinning coaster Dwervelwind maken! 

Tijdens de Indoor-periode t/m 25 februari 2022 kun je ook naar buiten, want ook lanceerachtbaan Booster Bike staat voor je in de startblokken. Voor het eerst is ook de avontuurlijke spinning coaster Dwervelwind in de Magische Vallei geopend. Dat is een unicum en niet voor niets. Deze doldwaze rit waar je bijna niet meer weet wat voor en achter is, 'vervangt' wildwaterbaan Expedition Zork. Die attractie is op dit moment namelijk verandert in één grote bouwput met maar één doel: een gigantische upgrade! Dwervelwind blijft natuurlijk een outdoor-achtbaan, dus zal geopend zijn mits de weersomstandigheden dat toelaten. Bekijk de Toverland-app voor actuele openings- en wachttijden!

Download Toverland-app

Overdekt genieten
T/m 25 februari geniet je tijdens je Toverland-dag van de indoor-werelden Land van Toos en Wunderwald. Zo kun je eindeloos veel ritjes maken op de avontuurlijke junior coaster Toos-Express. Dit vrolijke treintje dendert maar door langs andere favorieten zoals zweefmolen Djinn en het onlangs vernieuwde Villa Toverhoed. Ook in het Wunderwald zijn volop avonturen te beleven. Rodel bijvoorbeeld je eigen snelheidsrecord bij elkaar in de Maximus' Blitz Bahn of laat je meevoeren over de bergtoppen in de rondtollende Alpenrutsche. Ideaal, ook als het weer misschien wat minder is.

Meer over Indoor

Gigantische upgrade 
Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar we zijn van alles van plan met wildwaterbaan Expedition Zork. We nemen deze in 2004 geopende attractie grondig onder handen en pakken bijvoorbeeld het complete buitengebied aan. Hierdoor zal je beleving compleet anders worden, omdat we ook de achterliggende storyline versterken. Wil je niets missen van deze reusachtige ombouw? Maximus Müller, de bekende uitvinder van het Wunderwald, houdt je wekelijks op de hoogte van de bouw en laatste details via het online Bauhaus!

Alles over de upgrade van Expedition Zork

Veilig Samen Uit
We zijn blij dat we vanaf zaterdag 29 januari onze poorten weer openen! Om je een betoverende én veilige dag te bezorgen werken we met verschillende maatregelen. Zo is het bijvoorbeeld voor doorstroomlocaties verplicht om een coronatoegangsbewijs (3G) te tonen (vanaf 13 jaar), inclusief een geldig ID-bewijs (vanaf 14 jaar). Houd onderling tot andere gezelschappen 1,5 meter afstand en draag in de binnenruimtes een mondkapje. Zo zijn we Veilig Samen Uit! Heb je toevallig nog vragen over je bezoek? Bekijk onze coronavirus-veelgestelde vragen-pagina.

Bekijk alle maatregelen
Deel blog