Dit zijn de voordelen van Pre-season

Kun je ook niet wachten tot je weer in een achtbaan kunt stappen? Gelukkig heropent Toverland weer vanaf 10 februari! Ontdek de voordelen van Pre-season.

24/01/2024 | Door Martijn van Gerwen

1. Extra voordelig
Tijdens Pre-season kun je extra voordelig langskomen. En wanneer je ook nog eens minimaal 7 dagen vooraf je tickets aanschaft, ontvang je 7 euro korting. Early Bird-korting noemen we dat in onze ticketshop. Zo betaal je voor een kinderticket (90-140 cm) maar €21,50 en als volwassene (> 140cm) €28,00! Dat is nog eens voordelig instappen in je favoriete attracties! Zijn je kinderen kleiner dan 90 centimeter of ben je jarig? Dan ben je zelfs helemaal gratis.

2. De hele carnavalsvakantie, woensdagen en weekenddagen
De hele carnavalsvakantie van 10 t/m 18 februari zijn onze poorten geopend! Dus wil je de carnavalsgekte ontvluchten, kom dan vrolijk in polonaise naar Toverland! Maar ook daarna zijn we t/m 22 maart geopend op bijna alle woens- en weekenddagen. Hoeven de kids maar een halve dag naar school op woensdag? Dan is het ideaal om nog een paar uurtjes Toverland mee te pakken. Zeker wanneer je als Magic Member een abonnement hebt bijvoorbeeld!

3. Gezellige en rustige periode
Traditiegetrouw is het in deze periode van het jaar nog niet zo druk in Toverland. Hierdoor heb je alle tijd om eens in spinning coaster Dwervelwind te stappen of een bootvaart te maken in Merlin's Quest. Ook kun je eens rustig de tijd te nemen voor alle souvenirwinkels óf uitgebreid aanschuiven bij bedieningsrestaurant The Flaming Feather. Het park is namelijk geopend van 10:00 tot 18:00 uur, dus tijd genoeg om je hele bucketlist af te vinken!

4. Bijna alle attracties open
Doordat we bijna het hele jaar door geopend zijn, proberen we het onderhoud van al onze attracties slim te plannen. Daar gebruiken we veelal onze gesloten dagen voor. Zo kun je ook tijdens Pre-season genieten van bijna alle attracties. Enkel watercarrousel Tolly Molly en wildwaterbaan Djengu River zijn gesloten. Houten achtbaan Troy is na de carnavalsvakantie gesloten voor langdurig onderhoud.

Tip: houd de openingstijdenkalender voor je bezoek én de Toverland-app tijdens je bezoek in de gaten. Dan kom je nooit voor verrassingen te staan!

5. Binnen en buiten
Het weer kan in deze periode van het jaar alle kanten op. Maar dat deert je dag in Toverland helemaal niet, want je kunt zelf kiezen of je naar binnen óf naar buiten gaat. Schijnt het zonnetje? Geniet van de oplopende temperaturen op één van de terrasjes of maak zelfs een frisse duik in één.

Is het je net even te fris óf begint het te regenen. Ga dan overdekt op avontuur in de twee werelden: Land van Toos én Wunderwald. Schijnt het zonnetje weer? Trek er buiten op uit en ontdek de andere 4 werelden: Avalon, Ithaka, Magische Vallei en Port Laguna.

Deel blog