Blog | Dit kun je tijdens Halloween verwachten in Fiesta de los Muertos

11-10-2019
Nog maar één dag en de Halloween-hel barst los in Toverland! Goed om je nog even bij te praten over wat je dit jaar kunt verwachten in scare zone Fiesta de los Muertos! Al jaren is dit een succesnummer, maar dit jaar doen we er nog wat extra schepjes bovenop. 

Waar je in andere scare zones, zoals DesTroy én Morgana’s Frozen Souls, vooral je eigen angst op de proef zult stellen, vier je in Fiesta de los Muertos het dodenfeest mee. Volgens Mexicaanse rituelen wordt hier een offerfeest gevierd én daar ben jij getuige van! Kijk je wel uit dat jij niet één van de volgende (letterlijke) slacht-offers wordt?

Speciale Katara fonteinenshow 
Als je de Magische Vallei een beetje kent, weet je dat Katara – Fountain of Magic een echte blikvanger is! Ook tijdens de Halloween Nights zal dat niet anders zijn. Vier keer per avond (19.30, 20.30, 21.30 en om 22.30 uur) geniet je van de mooiste kleuren tegen een inktzwarte hemel. Hoor je dat nu goed? Tijdens de Halloween Nights vertonen we Katara met een nieuwe soundtrack. Door de mysterieuze, spannende én Mexicaanse klanken passen de shows nog beter bij de sfeer van deze toch al kleurrijke zone. 

 

Ondoden komen magisch tot leven 
Om de zoveel tijd wordt er een offer gebracht én veranderen de ondoden van uiterlijk. Dit jaar brengen we de karakters extra tot leven en komt hun skeletachtige uiterlijk nog beter naar voren. We willen nog niet teveel verklappen over dit bijzondere effect, maar mis het vooral niet! Ook zie je tal van skeletten, offertafels en andere Mexicaanse decoraties in dit gebied, die in de avond extra mysterieus uitgelicht zullen worden.  
 

Fotomoment
De scare actors in Fiesta de los Muertos zijn angstaanjagend, maar vooral ook een plaatje! Net zoals in iedere zone is hier ook een fotolocatie, waar je ongestoord op de foto kunt met je favoriete karakters. Als je durft tenminste… Heb je ze hier net gemist? Dan heb je om 23:15 nog een mogelijkheid op het entreeplein voor de hoofdentree, want ook daar kun je veel van de Halloweenkarakters tegenkomen voor een geslaagde selfie voor Instagram

Benieuwd naar de scare zones?

Benieuwd naar de scare zones?

Je weet nu alles over de nieuwe spookhuizen en vernieuwde experiences, maar ontdek ook alvast de scare zones! Daar kom je nieuwe en vertrouwde karakters tegen. 

Ontdek alle scare zones