Dit beleef je tijdens de Magic Member Nights

Dit beleef je tijdens de Magic Member Nights

25-06-2020
Heb je een Toverland-abonnement? Dan heb je altijd een streepje voor. Onze meest trouwe ambassadeurs, onze Magic Members, kunnen op 4 en 10 juli 2020 genieten van de Magic Member Nights. Hieronder verklappen we wat je allemaal kunt verwachten. 

Mis het niet! Reserveer je bezoek aan de Magic Member Nights. Je kunt één van de twee avonden selecteren. 

Magic Member Night reserveren

Extra entertainment
Tijdens deze exclusieve avonden zorgen we natuurlijk voor een extra bijzondere beleving. Zo kom je tijdens de Magic Member Nights extra entertainment tegen. Dat begint meteen al in Port Laguna, waar je niet stil kunt zitten bij de plaatjes van onze DJ! Waag een dansje of neem plaats op het terras en proost samen op deze zomerse avond. Dat is nog niet alles! Bij Katara Plaza kun je sfeervolle, Spaanse klanken terugvinden. Met de kletterende fonteinenshow Katara op de achtergrond en een ondergaande zon is het ook hier goed toeven. 

Verhalen van Merlijn
In The Flaming Feather maakt tovenaar Merlijn zijn opwachting. Hij deelt er zijn heldhaftige verhalen over vuurvogels en verre reizen. Filosofeer mee over de strijd tussen goed en kwaad. 
 

It’s cocktailtime 
Bij een heerlijke avond met een ondergaande zon horen natuurlijk ook cocktails! In Port Laguna kun je een echte cocktailbar terugvinden, waar je zomerse mixdrankjes kunt krijgen. Dat is pas écht de zomer in je glas! 

Attracties in het donker
Een bezoek aan Toverland is altijd al magisch, maar wanneer de zon is weggezakt helemaal. Het park laat zich dan van een heel andere kant zien. Overal sfeervolle verlichting en niet onbelangrijk: avondritjes op je favoriete attracties. Alleen op deze twee avonden zijn we deze zomer geopend t/m 23.00 uur, dus doe er je voordeel mee. Dit is ook dé kans om Fountain of Magic - Katara, in het donker met verlichting te zien. 

Magische afsluiting
Is je avond ten einde, dan hebben we nog een magische afsluiting voor je in petto. We kunnen hier nog niet teveel over verklappen, maar zorg ervoor dat je vóór 23.00 uur in de buitengebieden bent. Waar je bent maakt niet uit. Mis het niet! 

Overdag al in Toverland?
Ben je op 4 of 10 juli 2020 ook al overdag in Toverland? Tussen 18.00 (reguliere sluitingstijd) en 19.00 uur (aanvangstijd Magic Member Night) is het mogelijk om je tijd door te brengen in Port Laguna. Neem plaats op een zonovergoten terras tussen de palmen. Hier kom je direct in tropische sferen!

Ook The Flaming Feather is geopend voor abonnementhouders tussen 18.00 en 19.00 uur. Ook dan is het nodig om te reserveren. Je kunt het restaurant in dit uur niet verlaten. Heb je geen abonnement, maar wel een diner staan op 4 of 10 juli? Dan zul je na je diner, vanaf 18.00 uur, naar de entree worden begeleid.

Nog niet gereserveerd? Het kan nog steeds! Het is mogelijk om één van de twee avonden te selecteren. Dit is niet van invloed op je reeds gemaakte bezoekdagen of toekomstige reserveringen. 

Reserveer Magic Member Night

Lees snel meer