Deze loaded nacho's moet je proeven bij Manaña

Deze loaded nacho's moet je proeven bij Manaña

04-08-2022
Ben je nacho-liefhebber? Maak dan maar alvast een vreugdedansje, want bij Manaña zijn sinds kort rijkgetopte nacho’s verkrijgbaar. Begin je vingers maar alvast af te likken!

In het bontgekleurde Port Laguna zat je letterlijk altijd al goed op één van de terrassen voor een lekkere hap. Maar sinds kort hebben we heerlijk krokante nacho’s toegevoegd aan het assortiment van take-away Manaña. Je hebt er de keuze uit twee loaded opties vol nacho’s en verschillende toevoegingen! Ga je voor de Sunny Tomato (€6,75) met nacho’s, classic salsa, verse tomatensalsa, chipotlesaus en zure room of wordt het toch de Laguna Cheese (€7,75 euro) met cheesedip, verse tomatensalsa, jalapeño’s en BBQ-saus? Heb je een Toverland-abonnement? Dan ontvang je 5% korting op alle horecaproducten!

Donuts, drankjes en frietjes
Heb je liever iets zoets? Ook dan moet je bij de mediterrane voorraadkamer in Port Laguna zijn! Bij Manaña kun je namelijk ook een ruim assortiment donuts met verschillende toppings en vullingen terugvinden. Ook ben je hier aan het juiste adres voor een warme koffie, cappuccino, thee of een lekker koud drankje. Begint het avond te worden? Dan gaat een loaded fries er natuurlijk ook altijd wel in of ga langs bij de snackmuur voor een snelle hap. Ideaal is dat je daar direct met je pinpas kunt betalen!

Cocktail-uurtje
Na alle adrenaline kun je aan het einde van je dag wel een rustmomentje gebruiken! Daar lenen de tropische sferen van Port Laguna zich extra goed voor. Want wanneer de rest van Toverland sluit om 21:00 uur tijdens Summer Feelings is dit themagebied nog een uurtje langer geopend! Trek je samen terug op één van de strandstoelen onder de palmbomen. En ook dan is Manaña nog steeds geopend voor bijvoorbeeld één van de loaded nacho's! Of ga je toch voor een kleurrijke en frisse cocktail bij vuurtoren Solaris? Als je tenminste kunt kiezen tussen alle varianten!

Deel blog