Deze cocktails serveren we tijdens Summer Feelings

Deze cocktails serveren we tijdens Summer Feelings

14-07-2022
Het begint langzaamaan een traditie te worden: cocktails tijdens Summer Feelings! Ook deze editie van ons zomer-event serveren we je weer de kleurrijkste en lekkerste cocktails en mocktails in Port Laguna. Lees hieronder welke varianten je kunt bestellen. Géén 18, géén alcohol.

Voel de zomer in je bol tijdens Summer Feelings. Maar ook in je glas, want aan de voet van vuurtoren Solaris is het weer genieten geblazen bij de cocktailbar. Moet je nog naar huis rijden na je dagje Toverland of houd je het liever alcoholvrij? Je favoriete cocktails zijn ook als mocktail te bestellen! Plof neer in een strandstoel, maak het jezelf comfortabel met je voeten in het zand en een cocktail in je hand. Port Laguna is tijdens Summer Feelings na sluitingstijd nog een uurtje langer geopend, namelijk tot 22:00 uur. Dus dat wordt écht genieten!

Wil je echt de zomer in je glas proeven? Dan ga je natuurlijk voor een spetterende Limoncello Splash (€9,-). De frisse smaken van: Limoncello Spritz, Murphy's Limoncello di Maestricht, schuimwijn, bruiswater en sinaasappel koelen je lekker af. Houd je het lekker fris en fruitig? Ga dan voor de Djinn Gin (€9,-) met Beefeater gin, tonic, citroen én limoen. Deze is ook alcoholvrij te bestellen onder de noemer: Troy Tonic. Dan wordt je verrast met GinSin, Premium tonic en mandarijn voor €6,-.

Het is lekker warm en de feeststemming zit er goed in, dan mag de Party on the Beach (€9,-) niet ontbreken. Door dit mixdrankje met Marv Vodka, peachlikeur, cranberrysap en sinaasappelsap begin je spontaan te dansen. De mocktailvariant, Relax on the Beach, is net zo feestelijk met perziksiroop, citroensap, cranberrysap en sinaasappelsap voor €6,-. De Merlin’s Martini (€9,-) met: Vodka vanille, passievruchtpuree, vanillesiroop en passievruchtsiroop, tovert direct een glimlach op je gezicht. Net zo fruitig is de de Merlin’s Mango (€6,-) met mangosap, vanillesiroop en passievruchtsiroop als alchoholvrije tegenhanger.

Als er iets zomers is, is het wel een tropische zonsondergang. Dat betoverende moment vangen we in je glas met verfrissende Sunset Spirit (€9,-). Door de kersenlikeur, bitterlemon en limoensap is het een kleurrijke verschijning op de kaart. Begint het écht te schermeren of mag het je wel wat sterker zijn? Kies dan voor de Dark and Stormy (€9,-), een cocktail van donkere rum, gingerbeer, verse limoen en Angustura bitter. Ben jij de BOB na je zinderende zomeravond Toverland? Ga dan voor de alcoholvrije variant Shady and Stormy met Rosin rum, gingerbeer en verse limoen voor €6,-.

Ons eigen Toverland-biertje
We zetten deze zomer niet alleen in op nieuwe en bekende cocktails, maar hebben sinds kort ook ons eigen Toverland-biertje: Magical Beer! Dit blonde biertje is toegankelijk voor iedereen en bevat subtiele honingtonen en natuurlijke een sparkle magie! Lekker ín Toverland of voor thuis, voor jezelf of om cadeau te doen aan een ander. Dat wordt proosten deze zomer in Toverland. Magical Beer is op verschillende plaatsen te koop in Toverland, deze verkooplocaties zijn ook terug te vinden in de Toverland-app.

Deel blog