De krijgers van Ithaka zijn terug tijdens Halloween

De krijgers van Ithaka zijn terug tijdens Halloween

26-09-2019
Ieder jaar is het weer een succesnummer tijdens de Halloween Nights: scarezone DesTroy! Ook dit jaar weten de griezelige krijgers van Ithaka uit het paard van Troje te breken en bezetten het hele gebied. Ben jij opgewassen tegen dit gevaar? 

Normaal gesproken kun je al niet om het paard van Troje heen als je themawereld Ithaka betreed, maar tijdens de Halloween Nights al helemaal niet. Tijdens deze avonden komt het paard namelijk écht tot leven. 

Via geluid- en lichteffecten geven we hier krakend en piepend gestalte aan! De gevaarlijke krijgers van Ithaka breken uit en marcheren op angstaanjagende wijze door het gebied. Om de zoveel tijd vormen ze één front en zijn dan onafscheidelijk. Zie daar maar eens voorbij te komen. 

Krijgers in een nieuw jasje 
Het uiterlijk van de krijgers is dit jaar anders dan voorgaande jaren. De gezichten hebben nu nog meer relief én zijn nog enger! Ook de kostuums hebben een kwalitatieve vernieuwingskuur gekregen en passen nu nog beter bij de stoere uitstraling die we Ithaka willen meegeven. 

 

Een duister ritje in Troy
Je kunt hier ook weer de nodige vuureffecten verwachten, dus voor spanning en sensatie moet je in Ithaka zijn. Stap ook voor de nodige sensatie in houten achtbaan Troy! Met een gitzwarte hemel en compleet uitgelichte baan is dat een compleet andere ervaring dan normaal. Extra spannend! 

*Klik* Ga op de foto
Heb je alle moed verzameld om een selfie te maken met één van de genadeloze krijgers? Ga dan naar de Fotospot, daar zul je afwisselend verschillende krijgers terugzien. Leuk voor op je Instagram! Zou er een lachje vanaf kunnen? 

Het leukste uitje van 2020!

Laat van je horen bij het Land van ANWB! Door jouw stem kan Toverland misschien wel hét 'Leukste uitje van 2020' worden. 

Breng je stem uit!