Vernieuwd menu bij Hungry Harry

Honger gekregen in Avalon? Take-away Hungry Harry krijgt een compleet vernieuwd assortiment met nóg meer lunchopties!

30/05/2024 | Door Martijn van Gerwen

Minstens 20 keer over de kop gegaan in vliegschool Pixarus óf helemaal uitgeput van het spotten van draken in Dragonwatch? Kom dan even tot rust op één van de terrassen van take-away Smouldering Roast in themagebied Avalon. Daar is het genieten van een compleet vernieuwd menu. Hier focussen we nu nog meer op het lunchmoment met o.a. smakelijke sandwiches en talloze wraps, maar er staan ook warme broodjes op de kaart.

Smakelijke wraps

Smakelijke wraps

Sandwiches en wraps
Heeft de klok twaalf uur geslagen en is het wel tijd voor een lekkere lunch? Kies dan uit één van de nieuwe Premium sandwiches! Ga je voor een sandwich gezond met achterham en kaas of toch een sandwich volle roomkaas, bieslook en dille? Wordt het een rijkbelegde variant met kipfilet, steaky bacon, ei, spread van tomaat en basilicum óf ga je als visliefhebber voor de sandwich tonijnsalade met ei, ui en verse sla? Liever een wrap? Ook dat kan, want dan ben je vast helemaal in je nopjes met de wrap couscous, geitenkaas & rode biet, wrap kiptruffelsalade of wrap carpaccio. 

Diverse broodjes

Diverse broodjes

Warme broodjes
Mag het je door alle nieuwe avonturen in Avalon wel wat hartiger zijn? Begin maar alvast te watertanden bij alle nieuwe, warme broodjes! Wat dacht je van een broodje pulled pork met knapperige sla, rode ui en toepasselijke BBQ-saus? Ook heerlijk is het broodje pulled chicken met o.a. coleslaw en tomaat. Eet je vegetarisch? Kies dan voor de vegetarische variant: een heerlijke mix van pulled vegan filet, avocado, zoetzuur rood uitje, groentefilet en kerrie-mayonaise.

Wat je ook kiest, het is mogelijk om je broodje los of als menu te bestellen. Als menu krijg je er altijd een normaal frietje en frisdrank naar keuze bij. Dat is ook het geval als je gaat voor een smakelijk broodje Duitse braadworst of broodje vegetarische braadworst.

Opties voor kids
Voor de kleine avonturiers serveren we een speciaal kindermenu met drankje. Je hebt hierbij de keuze om het menu te plussen met 1, 2 of 3 items. Je kunt kiezen uit een: wrap ham-kaas, wrap choco-banaan, sandwich ham-kaas, sandwich choco-banaan, frietjes, poffertjesspies en Capri-Sun of Taxi. Liever een los broodje voor de kleine maagjes? Dan is het Kids broodje worst een smakelijke optie!

Frietjes, snacks, milkshakes en meer
Was take-away Hungry Harry altijd jouw go-to voor smakelijke frietjes en snacks? Dan ben je hier nog steeds aan het juiste adres. Ook voor frikandellen, kaassouflés, kipcorns en (vegan) kroketten trouwens. De rest van het menu blijft ook bestaan met o.a. suikerspinnen, poffertjesspiezen, smoothies, verschillende soorten softijs, milkshakes en koude en warme dranken. 

Geniet van tafelbediening
Neem je graag de tijd voor een bourgondische maaltijd? Schuif  dan aan bij één van lange, robuuste tafels van The Flaming Feather. Dat is de buurman van take-away Hungry Harry. Deze tarverne is er helemaal op ingericht om jou in de watten te leggen met tafelbediening. Schijnt het zonnetje? Dan kun je ook heerlijk, deels overdekt, plaatsnemen op het uitgebreide terras. Hier is helemaal goed toeven wanneer de kids er lekker op los spetteren in de nieuwe waterspeeltuin: Sparky's Splash Dock.

Deel blog