Waarom je de laatste Midzomeravonden niet mag missen!

12-08-2019
We hebben nog maar twee Midzomeravonden t/m 23:00 (14 en 17 augustus) op het programma staan. Er is dan zó veel te beleven in Toverland dat het zonde is om binnen te blijven zitten. Lees hieronder 7 redenen waarom je de laatste Midzomeravonden niet mag missen! 

 

1. Mis de vuurwerkshow niet
Bij een écht feestje hoort vuurwerk! Daarom geniet je als afsluiting van een fantastische dag in Toverland tijdens de Midzomeravonden van een spetterende vuurwerkshow. Je ziet het mooiste vuurwerk op betoverende muziek van je favoriete attracties. Nieuw dit jaar is dat het decor van de duikshow The Battle of Port Laguna ingezet wordt én ook de gebouwen in Port Laguna gebruikt worden voor nog meer spektakel! 

Ontdek de vuurwerkshow: 'Discover your own magic' om 22:45 in ons entreegebied Port Laguna! 

2. Extra entertainment 
Niet één themawereld, maar alle zes de gebieden komen extra tot leven tijdens de zomerse Midzomeravonden! Ontmoet tovenaar Merlijn én luister naar zijn verhalen in Avalon, dans mee met de Katari of kijk gespannen toe naar de vuurshow Helios op het dak van stationsgebouw van Troy

3. Lang(er) tafelen
Doordat we op de Midzomeravonden extra lang geopend zijn, kun je ook lekker de tijd nemen om extra uitbundig een hapje te eten! Schuif met je gezin of beste vrienden eens aan bij The Flaming Feather voor een heerlijke lunch met nieuwe lunchgerechten of een bourgondisch, à la carte diner. Tip: sinds kort staan er onbeperkt spareribs en nieuwe vegetarische gerechten op de kaart! Graag zeker zijn van een tafel? Reserveer vooraf en leg vast of je binnen of buiten wil zitten! 

Meer weten over deze nieuwe gerechten? Begin hier maar alvast te watertanden: 'Nieuwe gerechten én langer genieten bij The Flaming Feather' 

4. Spetterende Duikshow
Al meteen bij binnenkomst in Toverland kun je niet om onze duikshow heen! Het enorme ship en de reusachtige mast vallen direct op in Port Laguna! In The Battle of Port Laguna wordt een strijd uitgevochten tussen goed én kwaad. Vuur, rook én een dodemansduik vanaf 25 meter hoogte laten je ademloos toekijken. Dit mag je niet missen! Dagelijks te zien: 13:00 - 15:00 - 17:00 (én 19:00 extra show tijdens de Midzomeravonden)
 

 

 

5. Verkoeling op warme dagen
Zomerdagen kunnen soms warm of zelfs heet zijn. In Toverland is dat géén probleem. Naast de waterattracties Djengu River én Expedition Zork kent iedere themawereld zijn eigen (water)speeltuin! De échte durfals die moeten afkoelen, kunnen ook onder 'de grootste douche van Nederland' stappen in de buurt van Djengu River. Genoeg waterpet dus! 

Is het héél warm? Bekijk hier al onze waterpret-tips! 

6. Meer tijd voor betovering
Doordat je op woensdag- en zaterdagen t/m 23:00 kunt genieten van Toverland, kun je ook meer ontdekken. Neem bijvoorbeeld eens de Dwaalroute in de Magische Vallei! Wie weet kom je nog wel onbekende bewoners tegen. In Port Laguna kun je je eigen magie ontdekken door een Interactieve Toverstaf aan te schaffen. Magischer dan dat, wordt het niet! 

7. Attracties in het donker 
De attracties zijn altijd al spannend, maar als de zon is weggezakt helemaal! Een ritje in Fēnix of Troy wordt dan een compleet andere ervaring. Eenmaal boven geniet je van een magisch uitzicht met honderden lichtjes. Ook Katara: Fountain of Magic is extra betoverend uitgelicht! 

Wil je het exacte programma zien?

Benieuwd wanneer je wat én vooral ook waar kunt verwachten? Bekijk het complete timetable van de Midzomeravond én mis géén enkele act! 

Bekijk het programma