Kleine nieuwigheden

Op 7 juli 2019 bestond wingcoaster Fēnix, de nieuwste achtbaan van Toverland, precies één jaar! In de tussentijd hebben we niet stil gezeten, maar maken de beleving er keer op keer nóg beter!

Eerder dit jaar hebben we de eerste scène aangepakt. Nog voor de lifthill op gaat word je overvallen door de boosaardige transformatie van Morgana in de gedaante van een IJsdraak! Zowel esthetisch als functioneel blijven we de attractie plussen. 

Zo zie je voordat je de lifthill op gaat de verschijning van de boosaardige Morgana. 

07-07-2019 door Martijn van Gerwen

Al wel eens goed rondgekeken in de wachtrij? Daar vond je altijd al mysterieuze schilderijen over de strijd tussen goed én kwaad terug. Bewegen ze nu écht of lijkt dat maar zo? Ga zelf maar eens goed kijken! Verder vind je er nu ook nieuwe vaandels terug die het verhaal achter de themawereld van Avalon vertellen. 

Berg je bagage veilig op 
Ook op het station vind je optimalisaties terug. Zo kun je je bagage nu opbergen in speciale opbergcarrousels. Terwijl jij een ritje in Fēnix maakt, draait de 'carrousel' door naar de afgesloten achterzijde, waardoor je spullen altijd veilig opgeborgen liggen. Kom je weer aan op het station, dan draait de opbergcarrousel weer terug naar voren. Handig toch?

Eenmaal vertrokken wel eens goed naar de de trein van onze wing coaster gekeken? Deze heeft altijd al de bijzondere vorm van een vuurvogel gehad, maar bij de start van dit seizoen zijn er nog extra schubben toegevoegd tussen de seats. Hierdoor is de trein nóg mooier geworden! Was jou dat al opgevallen? 

Deel blog