Blijf lekker warm met de Toverland wintercollectie

Heb jij ook volop Winter Feelings? Zit er dan warmpjes bij met de originele wintercollectie van Toverland!

07/12/2023 | Door Martijn van Gerwen

De winter is niet alleen hartverwarmend, maar kan soms toch ook best wel koud zijn. Gelukkig kun je je heerlijk warm kleden tijdens een dagje Toverland. Maar ben je nu toch je handschoenen, wanten of sjaal vergeten? Dan hebben we de ideale oplossing voor je: de Toverland wintercollectie. Ook een aanrader wanneer je helemaal fan bent van Toverland natuurlijk of wanneer het toch net iets frisser is dan gedacht.

Muts, sjaal en handschoenen
Je loopt er deze winter namelijk extra warm bij door de driedelige collectie. Echt opwarmen doe je natuurlijk met de lekker warme muts (€14,95). Deze donkerblauwe en zachte muts is voorzien van een goudkleurig Toverland-amulet. Dat zorgt net even voor een chique touch! 

Maak je winteroutfit compleet met de heerlijke sjaal (€19,95) en handschoenen (€9,95), waardoor je gegarandeerd warm zult blijven. Zowel je duim als je wijsvinger zijn voorzien van speciale vingertoppen, waardoor je je telefoon optimaal kunt blijven bedienen. Ook de sjaal en handschoenen zijn voorzien van het herkenbare kompas van Toverland.

Korting voor abonnementhouders
Alle winterproducten zijn verkrijgbaar bij het Winterse Souvenirchalet (dichtbij de indoor Almhut) in Winter Laguna, het winterse entreegebied van Toverland! De sjaal, muts en handschoenen zijn ook bij hoofdsouvenirshop Mundo Magica te verkrijgen in dit gebied. Heb je een Toverland-abonnement? Doe daar dan ook je voordeel mee. Want net zoals op alle andere souvenirs geldt hierbij ook dat je ze kunt aanschaffen met 5% korting. Dat is toch weer mooi meegenomen!

Winterse Souvenirchalet
Mocht je toch bij het Winterse Souvenirchalet zijn? Neus dan ook vooral eens goed rond, want hier tref je nog veel meer leuke hebbedingen aan. Gezellige kerstdecoratie voor thuis en superzachte knuffeluilen vind je hier o.a. ook terug. Dit is ook meteen de plek waar je je curlingspullen ophaalt wanneer je een tijdslot hebt gereserveerd voor een sportief potje op het ijs.

Deel blog