Blijf deze zomer overnachten op de Toverland pop-up camping

Blijf deze zomer overnachten op de Toverland pop-up camping

24-06-2020
Deze zomer kun je bij Toverland blijven slapen! Tijdens het zomerconcept Summer Feelings beginnen we onze eigen camping, het ‘’Pop-Up Summer Camp’’. Neem je eigen tent, caravan of camper mee of huur één van onze ingerichte tenten. Zo kun je pas écht uniek op vakantie in eigen land. 

Er altijd van van gedroomd om te overnachten op het terrein van Toverland? Tijdens Summer Feelings van 11 juli t/m 23 augustus 2020 maken we deze droom werkelijkheid. Het parkeerterrein dat grenst aan houten achtbaan Troy bouwen we om tot camping met o.a. sanitaire voorzieningen en circa 120 kampeerplaatsen. 

Één of meer nachten
Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je kiezen voor één nacht, maar ook voor twee of drie nachten. Wanneer je op de camping verblijft, heb je alle dagen onbeperkt toegang tot Toverland. Er zijn geen vaste wisseldagen, dus je kunt alle dagen van de week aankomen en/of vertrekken. Verder kun je dan uiteraard ook gebruik maken van de centrale sanitaire voorziening (o.a. douches, wastafels en toiletten) en heb je een elektriciteitsvoorziening.

Standplaatsen en tenten
Neem je je eigen tent of caravan mee, dan heb je de keuze uit verschillende formaten standplaatsen: klein, middel of groot. Maak je liever gebruik van een knusse Toverland-tent met comfortabele bedden? Dan kun je een verblijf reserveren voor 2, 4 of 6 personen. De tarieven van de standplaats zijn afhankelijk van je verblijfsduur en bij de Toverland-tenten ook het aantal personen. Neem ook in het geval van een Toverland-tent je eigen bedlinnen mee. 

Bekijk het aanbod

Reserveer je verblijf 
Je kunt eenvoudig online je verblijf op de Toverland-camping reserveren via: toverland.com/overnachten. Het is al mogelijk om te overnachten vanaf €25 per nacht. Wanneer je blijft slapen op het Pop-Up Summer Camp reserveer je dit altijd inclusief toegang tot Toverland voor het reguliere entreetarief. We hanteren geen reserverings- en/of schoonmaakkosten. Daarnaast is het mogelijk om je verblijf te upgraden of korting te krijgen met je Toverland-abonnement, daarover lees je hieronder meer.

 

Start je dag met een heerlijke ontbijtbox
Deze goedgevulde ontbijtbox (€10 volwassenen, inclusief warme en koude drank, €7,50 kids, inclusief koude drank) geeft je meteen de juiste energie voor nóg een dag Toverland! In deze goedgevulde box vind je een hard en zacht broodje, een croissant, diverse soorten beleg (kaas, kipfilet, jam en hagelslag), vruchten roomyoghurt en een ei (met peper en zout). Hierdoor ben je direct opgeladen voor een dag vol magie. Zie je zo'n ontbijtbox ook wel zitten? Je kunt deze direct reserveren bij je verblijf of ter plaatse bij de receptie. 

Handig om te weten
De camping zal ook beschikken over een eigen receptie, in het Land van Toos. Volg hiervoor de bebording op het terrein. Hier kun je o.a. inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken tot 11:00 uur. Ook kun je hier natuurlijk terecht voor al je vragen. De openingstijden van de receptie kunnen variëren. Wil je buiten de openingstijden van de receptie contact met iemand opnemen, dan kun je ter plaatse een telefoonnummer terugvinden.

Port Laguna blijft open tot 22.00 uur
Heb je er een zomerse dag in Toverland op zitten en heb je je favoriete attracties gedaan? Als kers op de taart zal entreegebied Port Laguna extra lang geopend blijven. Terwijl het park sluit om 21.00 uur kun je er nog tot 22.00 uur genieten van de ondergaande zon. 

Zowel verblijfsgasten als daggasten en onze Magic Members kunnen hier een speciale, tropische avondafsluiter beleven. Ga bijvoorbeeld eens langs bij de de take-aways met lekkere hapjes en drankjes, souvenirwinkels, Game Gallery of bij de enige echte cocktailbar. Voetjes in het zand, cocktail in je hand! Door de zomerse hits van de DJ kun je hier moeilijk stil blijven zitten. Proost samen op jullie magische dagen. The summer is magic!
 

Korting met je abonnement
Ben je Magic Member en wil je ook eens op deze unieke plek blijven slapen? Ook dat kan. Extra voordelig zelfs! Met je Toverland-abonnement betaal je enkel de kampeerplaats, aangezien je parkbezoek al geregeld is door je abonnement. Ook in dit geval heb je dan alle dagen van je verblijf toegang tot het park. Het is hiervoor dus niet nodig om online een reservering te maken met je abonnement om het park te bezoeken. Het is ook niet van invloed op reeds gemaakte reserveringen voor een los parkbezoek. 

Hoe reserveer je? 
Boek je verblijf op het Pop-Up Summer Camp via onze reserveringstool. Vul bij 'Stap 4' in het proces, bij 'opmerkingen', de abonnementsnummers van je gezelschap in.

Reserveer je verblijf met korting

Lees snel meer