Betoverende feestdagen: wensvideo's van Toos & Morrel

De feestdagen staan voor de deur! De ultieme tijd om samen te genieten van extra quality time. Ook vanuit Toverland wensen Toos en Morrel je betoverende dagen toe. Bekijk hieronder hun magische wensvideo's!

24-12-2020 door Martijn van Gerwen

Hoewel kerst en oud & nieuw er dit jaar misschien iets anders uitzien, wordt het ongetwijfeld ook weer een feestje bij jullie thuis. Gezellig met je gezin rond de kerstboom, overal sfeervolle lampjes en écht eens tijd maken voor een spelletje. Tip: het Magic Moments 2020-bordspel. Met dit unieke Toverland-spel beleef je alle bijzondere momenten van dit Toverland-jaar opnieuw! Daarna schuif je natuurlijk lekker aan voor een drie of misschien wel vier gangen diner! Dat wordt smullen.

Kerstboodschap

Naast Toos & Morrel wensen alle medewerkers van Toverland je natuurlijk betoverende feestdagen toe met lekker eten, gezelligheid en vooral je geliefden. Vergeet de waan van alledag even en geniet van elkaars gezelschap. We hopen je in 2021 snel weer te kunnen begroeten en kunnen niet wachten om je weer onder te dompelen in onze magie. Al onze medewerkers, voor en achter de schermen, staan te trappelen om weer te kunnen zorgen voor warme en ontroerende geluksmomenten! Het allerbeste toegewenst voor het nieuwe jaar, laten we samen 2021 magisch maken! 

Nieuwjaarsboodschap

Blik nog een keer terug
2020 was in alle opzichten een bijzonder en dynamisch jaar, waarin we volop voor uitdagingen hebben gestaan. Samen hebben we er een onvergetelijk Toverland-jaar van kunnen maken, waarvoor we je onwijs willen bedanken. We hebben je in alle seizoenen kunnen betoveren. Dit is hét moment om terug te blikken! Denk bijvoorbeeld eens aan de Toverland-camping Pop-Up Summer Camp of alle nieuwe, smakelijke horeca-toevoegingen! 

Deel blog