Beleef hartverwarmend entertainment tijdens de Magische Winterweken

Beleef hartverwarmend entertainment tijdens de Magische Winterweken

Naast alle spectaculaire attracties en heerlijke food-specials, geniet je tijdens de Magische Winterweken ook van winters entertainment. Verspreid door het park vind je acts waar iedereen van kan genieten. Dat wil je dus niet missen!

Toos en Morrel: Winterpret
Zodra je het overdekte Land van Toos binnenloopt, kun je er eigenlijk niet omheen: de metershoge kerstboom van Toos en Morrel! De boom is versierd met knuffels van Toos, zuurstokken, cadeaus, lampjes en natuurlijk kerstballen. Hij is alleen nog niet helemaal af. Tijdens de show gaan Toos en Morrel daarom de laatste versieringen ophangen, al wil Morrel liever alle zuurstokken opeten. Als dat dus maar goed gaat… Tijdens deze vrolijke show kan iedereen lekker meezingen en -dansen op winterse liedjes!

Winter Tales
Tijdens deze editie van de Magische Winterweken kom je een verhalenverteller tegen bij horecapunt Labyrint in de Tovertuin. Luister te midden van talloze vuurschalen en sfeervolle lichtjes naar de meest spannende en heldhaftige verhalen over dappere en stoere avonturiers. Hier zit je ook goed voor één van de heerlijke zoete lekkernijen of hartige specials van de zwenkgrill. Er komt je al snel een heerlijke BBQ-geur tegemoet. Dat wordt dus driedubbel genieten.

Winter Wonder Verzamelaars
Sla de magische act van de Winter Wonder Verzamelaars vooral ook niet over. Dit bonte gezelschap verzamelt namelijk het hele jaar door magische verhalen, om deze tijdens de Magische Winterweken met jou te delen. Tijdens de show pakken zij je in met betoverend mooie liedjes. Zing dus vooral ook een liedje mee! Dat niet alleen: de cadeautjes hebben ook nog wat verrassingen voor je in petto. Zo kan het bijvoorbeeld ineens gaan sneeuwen! Door de aangescherpte coronamaatregelen is de locatie van de show verplaatst. Je kunt de Winter Wonder Verzamelaars nu tegenkomen bovenop de Wunderbar, boven de Waldstube in het Wunderwald. De show heeft dus ook een iets ander karakter dan hoe we deze je eerder wilden presenteren. De locatie is per lift bereikbaar, dus ook toegankelijk voor bezoekers die minder mobiel zijn. Er zal een medewerker aanwezig zijn om je hierbij te ondersteunen.

Winterse klanken
Hoor je dat?  Dat zijn de Winterse Klanken in buiten-themagebied Ithaka! Terwijl je hiernaartoe loopt, zullen de bekende nummers je al tegemoet komen. Deze vrolijke zangers zingen de warmste nummers, waarbij het onmogelijk is om niet lekker mee te doen. Met een beetje geluk komt zelfs jouw favoriete kerstnummer voorbij! Klap, zing en swing jezelf hier weer helemaal warm. Nóg sneller opwarmen? Bij horecalocatie Het Houten Paard, tegenover het station van houten achtbaan Troy, haal je bijvoorbeeld heerlijke warme chocolademelk of marshmallows om zelf te roosteren bij één van de vele kampvuren. Tip: lever hier of bij het Labyrint je gratis marshmallow-coupon in!

Nog veel meer winterse verrassingen
Liefhebbers van kerst moeten ook dit jaar weer bij Booster Bike zijn. Speciaal voor de Magische Winterweken is deze achtbaan opnieuw omgetoverd tot The Christmas Coaster, met kerstbomen, sneeuweffecten, guirlandes vol lampjes en vooral: kerstmuziek! Een betere manier om in de kerst-stemming te komen bestaat niet. Ho-ho-houd je vast!

Blijf je liever warm binnen? Ga dan eens kijken bij de Maximus’ Blitz Bahn. Nadat je een supersnelle ronde hebt neergezet in de bobsleeën van Maximus, loop je de uitvinder zélf misschien wel tegen het lijf. Hij heeft namelijk weer een van zijn vele opmerkelijke uitvindingen meegenomen, die hij maar al te graag aan je wil laten zien.

Handig: de Toverland-app
In de Toverland-app vind je alle informatie die je tijdens je bezoek nodig hebt.Zo zie je er bijvoorbeeld de huidige wachttijden van de attracties, maar ook alles wat je wilt weten over het entertainment. Bekijk bijvoorbeeld waar een act wordt opgevoerd en op welke tijden. Alle informatie op één overzichtelijke plek dus! De Toverland-app is gratis te downloaden op jouw Android of iOS-apparaat via de Play Store of App Store.

Download de Toverland-app
Deel blog