Beleef een ultieme zomeravond in Toverland met het Siësta-ticket

Beleef een ultieme zomeravond in Toverland met het Siësta-ticket

In Toverland geniet je van warme dagen in een betoverende omgeving. Kom jij 's middags pas op stoom of ben je een echt avondmens? Dan hebben wij een ideaal ticket voor jou!

The summer is magic! Met een Siësta-ticket kun je vanaf 16:00 uur genieten van Toverland. Tijdens ons zomerseizoen (17 juli t/m 5 september) is het park geopend tot 21 uur, met nog een extra uurtje Cocktail Party in het zomerse themagebied Port Laguna tot 22:00 uur. Ideaal! Wat is er nog meer te beleven?

De ondergaande zon
De attracties in Toverland zijn natuurlijk magisch op elk moment van de dag, maar hoe bijzonder is het om deze te beleven tijdens zonsondergang? Met een Siësta-ticket heb je vijf uur de tijd om alle attracties te proberen, terwijl op de achtergrond langzaam de zon ondergaat. Dit is ook hét moment voor een prachtige foto! Deel deze vooral ook op je timeline of feed met #Toverland

Een spetterende duikshow
In Port Laguna geniet van je van onze spetterende duikshow. The Battle of Port Laguna vindt plaats op een aangespoeld schip, waarvan de masten metershoge duikplanken zijn. Deze oogverblindende setting is slechts het begin van het spektakel: de dodemansduik van 25 meter hoogte moet je gezien hebben! Vergaap je ook aan een spannende vuursprong. Benieuwd naar andere entertainment-acts? Lees dan hier meer over onze zomeractiviteit Summer Feelings.

Honger gekregen?
Tijdens Summer Feelings kun je ook genieten van een zomers horeca-aanbod! Proef bijvoorbeeld een overheerlijke burger bij Katara Plaza, terwijl je kijkt naar Katara – Fountain of Magic. Neem je liever plaats in de middeleeuwse wereld van tovenaar Merlijn in themawereld Avalon? Dan is daar ook bedieningsrestaurant The Flaming Feather geopend voor een smakelijke avondmaaltijd in de schemering. Op dit moment kun je niet reserveren, maar ga langs voor een leeg tafeltje ín het restaurant of op het zonnige terras.

Reserveer nu jouw Siësta-tickets
Ook als je maar een paar uurtjes naar Toverland wil komen, dan is er dus genoeg te beleven! De Siësta-tickets zijn verkrijgbaar op de website vanaf €19,- (> 140 cm) en vanaf €14,50 (90 – 140 cm) per ticket. Selecteer eerst je bezoekdag en kies vervolgens het juiste tijdvak. Liever toch een hele dag genieten? Ook tickets voor een dagbezoek zijn via onze Ticketshop te reserveren.

Naar de Ticketshop
Deel blog