Beleef de laatste (halloween)dagen van dit seizoen

Beleef de laatste (halloween)dagen van dit seizoen

Halloween is misschien officieel voorbij, maar niet bij Toverland. Dit weekend kun je namelijk voor de laatste keer de Halloween Days én Nights bezoeken. En dat niet alleen, want ook al je favoriete buitenattracties kun je nog t/m 7 november aftikken.

'Griezellig' overdag
We krijgen maar géén genoeg van halloween, dus kom je gezellig nog twee dagen griezelen met een lach? Op zaterdag 6 en 7 november beleef je voor de allerlaatste keer dit seizoen de vrolijke Halloween Days. Geniet samen van verschillende shows, zoals die van Toos & Morrel of Bertus & Jaapie op de podia in Port Laguna! Uitgezongen? Ga dan meteen door naar het Magische Pompoendoolhof van Toos in de Tovertuin, want het lukt Toos maar niet om op de juiste toverspreuk te komen. En als je daar dan toch bent, breng nog een laatste bezoekje aan de Pumpkin Farm, waar duizenden pompoenen op je wachten. Ondertussen honger gekregen? Bij veel horecapunten vind je ook dit weekend nog alle Spooky Specials.

Claim hier je Halloween Days-ticket

Alle buitenattracties t/m 7 november
Helemaal fan van onze buitenattracties: Merlin's Quest, Dwervelwind, Fēnix én bijvoorbeeld Djengu River? Dit weekend doe je ze voor het laatst dit seizoen. Voel de wind in je haren en gooi je handen in de lucht. Na 7 november gaan ze namelijk traditioneel weer in winterslaap. Dus grijp je kans vooral om al je favorieten in de buitenlucht nog één keer te doen. Of vaker natuurlijk. Download de gratis Toverland-app om real-time te zien hoe lang overal de wachtrijen zijn, zo kun je je 'end of seaon'-dagje zo optimaal mogelijk plannen.

Na 7 november maken we ons alweer klaar voor de Magische Winterweken, waarbij de werelden Land van Toos (indoor), Wunderwald (indoor) en het outdoorgebied Ithaka geopend zijn. 

Bekijk alle (buiten)attracties

Ontdek 's avonds je allergrootste angsten
Zaterdag 6 november begint om klokslag 19:00 uur de allerlaatste Halloween Night van dit seizoen. Dat geeft je nog één avond de kans om alle scare zones en Haunted Experiences te bezoeken. Waag nog een laatste dansje met de ondoden in scare zone Fiesta de los Muertos of zie hoe ijsheks Morgana voor de laatste keer de macht in Avalon overneemt in scare zone Morgana's Frozen Knights. Dit is ook je laatste kans om de cakewalk in scare zone Cirque te bezoeken!

Alles over de scare zones en experiences

Weet je al welke Haunted Experiences je gaat doen tijdens de laatste Halloween Night? De deur van Haunted Experience Maison de la Magie gaat voor de laatste keer dit jaar krakend open. Ook de heksen in walkthrough-experience The Witches Forest willen na deze avond geen ongewenste gasten meer in hun bos. Claim dus niet alleen snel je entreeticket, maar ook je tickets voor alle Haunted Experiences! Wil je Halloween goed afsluiten? Ga dan voor de all-in Fear Pass. Je kunt dan alle Haunted Experiences bezoeken zonder tijdslot en kunt op ieder gewenst moment in de rij aansluiten. Verder ontvang je een exclusief Fear Pass-festivalbandje en schuif je volledig in Halloween-sferen aan bij het Trick or Eat dinerbuffet. Een betere afsluiter van het halloween-seizoen bestaat niet.

Reserveer je Haunted Experiences en Fear Pass
Deel blog