Back2school: Toverland-souvenirs die opvallen tijdens het speelkwartier

Back2school: Toverland-souvenirs die opvallen tijdens het speelkwartier

Jammer maar helaas, maar de zomervakantie zit er alweer (bijna) op. Tijd om je weer klaar te maken voor een nieuw schooljaar. Om dit jaar extra magisch te beginnen, hebben we betoverende en handige Toverland-schoolsouvenirs voor je opgesomd.

3D-rugzakken van Toos, Morrel en Ivy
Je broodtrommeltje en je pakje drinken liggen al klaar voor de eerste schooldag. Hoe kun je die nu beter meenemen dan in één van onze nieuwe Toverland-rugzakken? Met de toffe 3D-designs van Toos, Morrel en de vrolijke papegaai Ivy, bekend uit Port Laguna, neem jij de magie van Toverland mee in het klaslokaal. Ze zijn voor €17,95 te verkrijgen in de grotere souvenirwinkels Mundo Magica (in Port Laguna) en de Bazaar (in het Land van Toos).

Notitieboekjes voor al jouw aantekeningen
Goed opletten in de les? Dat wordt nóg makkelijker met onze betoverende notitieboekjes! Schrijf hierin al je toverspreuken (of rekensommen...). Het donkerblauwe ‘Discover your own magic’-notitieboekje in Toverland-stijl of het bruine Avalon notitieboek (allebei €12,95) zijn ideaal voor al je notities of hersenspinsels. Schrijf je liever geheime boodschappen naar elkaar als de meester of juf niet kijkt? Dan is het Secret Logboek, helemaal in stijl van wing coaster Fēnix (€9,95) ideaal, want deze kun je ook afsluiten met een slotje voor pottenkijkers. Deze notitieboekjes zijn ook te vinden in de grotere souvenirshops. Het Secret Logboek vind je ook bij souvenirshop Merlin’s Magical Treasures in Avalon.

Het leukste van je schooltijd zijn natuurlijk je vriendjes en vriedinnetjes. Laat ze allemaal maar snel in je Morrel-vriendenboekje schrijven, want ook die mag niet ontbreken in jouw collectie. Voor €5,95 koop je deze bij de Bazaar.

 

Laat de inkt vloeien
Heb je altijd genoeg te vertellen of heb je het hoogste woord in de klas? Klim dan eens in de pen! Met deze kleurrijke Toverland-pennen, gevuld met glitters, wordt elke aantekening een feestje om op papier te zetten. Deze zijn voor €5,95 verkrijgbaar bij de Bazaar en de donkerblauwe voor €4,95 bij Mundo Magica. Heb je een hele speciale boodschap? Met de bijzondere veer van vuurvogel Fēnix (€4,95) kun je extra sierlijke letters uit je pols toveren.

Smakelijk genieten
Liever de blits maken tijdens de lunchpauze? Ook voor handige broodtrommels en drinkbekers moet je bij de Bazaar en Mundo Magica zijn. Hier vind je o.a. sets van houten achtbaan Troy en Toos Toverhoed (allebei €7,95) Ook zijn er andere drinkbekers van Toos en Morrel beschikbaar (€8,95). Helemaal fan van themawereld de Magische Vallei? Dan ga je ongetwijfeld voor de drinkbekers van de Dwervels, in een roze of blauwe uitvoering (€6,95), mét een handig lanyard!

Magic Member? Extra korting! 
Kortom, met deze items ben jij helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar! Wist je dat met een Toverland-abonnement altijd 5% korting krijgt op onze merchandise? Zo kun je goed uitgerust en voordelig starten aan een nieuw jaar vol magische avonturen!

Meer over Toverland-abonnementen
Deel blog