Back2school: start je nieuwe schooljaar magisch

De zomervakantie zit er alweer (bijna) op, maar voor regio zuid is het nog even genieten. Wanneer het dan echt zover is, wil je je nieuwe schooljaar natuurlijk wel magisch beginnen. Daarom tippen we onze tofste back2school-souvenirs!

26-08-2022 door Martijn van Gerwen

3D-rugtassen 
Als er iets onmisbaar is voor een schooldag, is het wel een rugzak. En daar kun je flink mee uitpakken. De bijzondere 3D-rugzakken zijn niet alleen opvallend, maar ook ontzettend ruim, waardoor er zeker alle schoolspullen in passen. De tassen stemmen je ook meteen vrolijk door de goedlachse Toos Toverhoed, vrolijke Morrel en de bontgekleurde papegaai Ivy, die je kent uit Port Laguna. De gezichten van deze vrolijke vrienden zijn uitgevoerd in 3D, wat de tassen extra bijzonder maakt. De tassen zijn verkrijgbaar voor €17,95. 
 

Lunhen met o.a. Toos en Dwervel Lexi
De bel gaat, het is tijd voor de lunchpauze! Wat is er nu leuker dan ze tussen de middag thuis aan te laten schuiven met Toverland-servies. Ook handig om mee te nemen naar school natuurlijk. De boterhammen met pindakaas worden net even lekkerder op een melanine-bordje van Toos Toverhoed of Morrel (€5,95)! Ivy is extra goed vertegenwoordigd, want de spontane papagaai beschikt over twee verschillende bordjes, zowel roze als blauw. Beide verkrijgbaar voor €5,95.

Kleurrijke bekers
Om het plaatje compleet te maken zijn er natuurlijk ook bijbehorende bekers te koop (€6,50). Ook die zijn extra leuk door de glitters, sterretjes en hartjes die in de bekers ronddansen. Dromen de kids normaal altijd helemaal weg in de Magische Vallei? Dan weet je dat je goed zit met het servies van Dwervel Lexi. Naast het bordje is er ook een mok van deze schattige Dwervel verkrijgbaar (€6,95). Extra handig is dat de mok voorzien is van een handvat. Goed om te weten: alle bordjes en bekers zijn vaatwasserbestendig! 

Handig! Afsluitbare bekers en rietjes
Toch praktischer als de beker afsluitbaar is? Ook dan hebben we een goed alternatief! De afsluitbare bekers van twee verschillende Dwervels zijn ontzettend kleurrijk en vallen goed op naast de broodtrommel. Ze bevatten allebei een rietje, wanneer je de schuifdop opent. De bekers zijn allebei uitgevoerd met een handig koort! 

Drinken de kids graag uit rietjes? Dan is de keuze écht reuze! Het zijn ook niet zomaar rietjes, maar bijzonder gekrulde exemplaren. Alle windstreken van Toverland zijn vertegenwoordigd: van Toos, Morrel én Ivy tot een stoere variant van houten achtbaan Troy tot een sierlijke vlinder uit de Magische Vallei. Deze rietjes zijn verkrijgbaar voor €3,95 en €4,95.

Zoveel notitieboekjes
Handig voor tijdens de les, maar ook voor alle creatieve uitspattingen en droedels zijn de talloze notitieboekjes. Het is bijna onmogelijk om te kiezen, want er zijn zoveel verschillende varianten. Is je kind helemaal verzot op Toos, dan zijn de twee varianten van de vrolijke toverheks het natuurlijk helemaal. Is Avalon dé place to be voor de kids tijdens een dagje Toverland? Dan mag een notitieboekje (verschillende varianten, €14,95) uit die themawereld natuurlijk niet ontbreken! Zijn de verhalen en gedachtes 'top secret'? Dan is een notitieboekje met slotje natuurlijk ideaal! Ook daarvan zijn verschillende varianten verkrijgbaar, o.a. van wing coaster Fēnix en Toos Toverhoed.

Schrijven maar
Bijpassende pennen vind je ook in ons assortiment. Wanneer ze schrijven over heldhaftige verhalen van Merlijn, hoort daar natuurlijk een échte pennenveer bij, inclusief logo van Fēnix. Deze bijzondere veer verkrijgbaar in geel én oranje voor €4,95. Ook leuk zijn de nieuwe goud-blauwe pennen met het logo van Toverland (€4,95) of de vrolijke glitterpennen van Ivy en Toos (€4,50).

Neem Toverland mee naar huis
De dag op school is weer voorbij gevlogen, tijd om naar huis te gaan. Pakken ze zelf de fiets? Dan is een Toverland-sleutelhanger aan de sleutelbos natuurlijk hartstikke leuk. Een mini-dagboekje van Toos of Ivy volop glitters bijvoorbeeld. Of wordt het een gouden veer van Fenix of Discover your own magic in zwierige letters. De keuze is reuze, dus loop hoofdsouvenirshop Mundo Magica in Port Laguna vooral eens binnen om de complete collectie te bewonderen.

Raamstickers en knutselkit
Met de auto onderweg naar huis vanuit school? Dan kan die ook wel een betoverende make-over gebruiken! Toos, Morrel, Villa Toverhoed, hartjes, een toverstaf.. .. met meer dan 70 stickers kunnen de kids helemaal hun lol op. Fijn om te weten: ze zijn ook weer eenvoudig te verwijderen en ook nog eens herbruikbaar. De raamstickers zijn verkrijgbaar voor €3,50. Eenmaal thuis gaat het feestje gewoon door. Want de nieuwe knutselkit van Toos Toverhoed is een ware hit voor grote en kleine creatievelingen met schets- en overtrekvelletjes, achtergronden én nog veel meer.

Korting op souvenirs
Je ziet het: voordat het schooljaar begint (of misschien is dat het al), nog even langs bij Toverland. Bij hoofdsouvenirshop Mundo Magica, direct bij onze hoofdentree in Port Laguna, heb je de meeste kans van slagen om alle items te scoren! Alle prijzen in dit blogbericht zijn onderhevig aan prijsveranderingen, dus bekijk altijd de meest actuele prijzen in de shops. Ben je Toverland-abonnementhouder? Dan ontvang je op alle souvenirs natuurlijk ook nog eens 5% korting! Dus doe daar je voordeel mee. Dat belooft weer een schooljaar vol magie te worden!

Deel blog