Richtlijnen socialcontent

Goed om hier rekening mee te houden:

Leuk dat je ook dit jaar weer langskomt bij Toverland om online verslag te doen van één onze evenementen, activiteiten óf op uitnodiging. We vragen je daarbij rekening te houden met onderstaande: 

  • Je kunt maximaal 2x per jaar gratis Toverland bezoeken. Je kunt daarbij langskomen tijdens één van de evenementen, maar ook tijdens het reguliere seizoen. De exacte afstemming van je bezoekdag verloopt in overeenstemming met één van de marketing-medewerkers van Toverland. Persmomenten, openingen of andere incidentele uitnodigen worden niet meegenomen in deze regeling, daar kun je los voor uitgenodigd worden.
  • Naast je eigen ticket ontvang je maximaal één gratis entreeticket. De gratis tickets zijn af te halen bij de Gastenservice (aan je linkerhand bij de hoofdentree). Daarvoor hoef je alleen je volledige naam (en eventueel je kanaalnaam) door te geven.
  • Het parkeerticket is altijd inclusief.
  • Het kan zijn dat er afwijkende condities voor je gelden dan bovenstaande en onderstaande items op basis van een persoonlijke uitnodiging.
  • In 2025 zullen we dit beleid opnieuw bekijken en indien nodig herzien.
     
  • Wil je tijdens één van de evenementen langskomen, zoals Summer Feelings of Halloween? Dat kan. Bekijk hieronder op welke geselecteerde dagen je gratis langs kunt komen. Hierbij vragen we je om de content, bijvoorbeeld een vlog, voor een bepaalde datum te publiceren.
EvenementDatum van bezoekGewenste livegang content
Summer Feelings6 t/m 21 juli 2024Uiterlijk 28 juli
Halloween Nights5 t/m 21 oktober 2024 Uiterlijk 22 oktober
Winter Feelings30 november t/m 15 december 2024Uiterlijk 20 december