Reservering

Hoe werkt het in- en uitchecken en wat zijn de tijden?

Als je een ToverTent hebt gereserveerd, kun je op je aankomstdag vanaf 16:00 uur inchecken. Bij een staanplaats is inchecken mogelijk vanaf 12:00 uur. Op je vertrekdag dien je vóór 11:00 uur uit te checken bij de receptie in het Land van Toos. Volg hiervoor de bebording. Je kunt al vanaf 10:00 uur op je aankomstdag Attractiepark Toverland bezoeken.

Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om zelfstandig te overnachten op het Pop-Up Summer Camp?

Het is vanaf 15 jaar toegestaan om zelfstandig te overnachten op de camping. Ben je minderjarig, dan is het noodzakelijk dat een volwassen persoon (18+) de boeking doet, deze persoon hoeft niet aanwezig te zijn tijdens het verblijf. 

Een deel van mijn gezelschap heeft een abonnement, maar niet iedereen. Hoe kan ik een boeking maken?

Je kunt een regulier verblijf boeken. Bij de stap 'gezelschap' in het boekingsproces kun je aangeven of en hoeveel abonnementhouders er tijdens het verblijf aanwezig zijn. In de vervolgstappen kun je vervolgens alle benodigde abonnementgegevens invullen. De korting zal dan verrekend worden. 

Ik ben jarig tijdens mijn verblijf. Krijg ik gratis toegang tot het park?

Wanneer je een bezoek brengt aan Toverland op je verjaardag (en dat is aan te tonen via een geldig ID-bewijs met pasfoto) kun je het park gratis bezoeken. In het geval van een overnachting op de Toverland-camping maak je een reguliere boeking. Op je verjaardag kun je je melden bij de camping-receptie waar je de meerprijs van je dagticket van die dag retour ontvangt in de vorm van een Toverland-cadeaucheque. Hiermee kun je ín Toverland eten, drinken, merchandise aanschaffen of aankopen doen bij de Gastenservice. 

Parktoegang

Wanneer heb je toegang tot Toverland?

Je hebt alle dagen dat je op het Pop-Up Summer Camp verblijft onbeperkt toegang tot Toverland. Overnacht je bijvoorbeeld 1 nacht, dan heb je zowel op je aankomstdag als vertrekdag toegang tot het park binnen de openingstijden.

Is er een speciale ingang voor campinggasten?

Wanneer je op het Pop-Up Summer Camp overnacht, kun je gebruikmaken van de speciale ingang bij de receptie. Hierdoor loop je via het Land van Toos het park in.

Tenten en staanplaatsen

Tenten en staanplaatsen

Reserveer je een Toverland-tent, dan kun je het volgende verwachten:
Bed met matras, hoes, dekbed en kussen. Je dient wel bedlinnen (= kussenhoes, dekbedovertrek en laken) mee te nemen óf te huren.
- Camping-lampjes
- Beperkte aansluiting voor elektriciteit (mogelijkheid tot koeling is niet aanwezig)
- Picknicktafel voor de tent 

Kan ik bedlinnen extra reserveren?

Het is mogelijk om extra een bedlinnenpakket te reserveren voor een comfortabel verblijf. Dit pakket bevat per persoon: een kussenhoes, dekbedovertrek en een hoeslaken. Voor €10,- kun je het bedlinnenpakket reserveren via het boekingsproces of de link in je bevestingsmail. 

Faciliteiten

Waar kan ik parkeren?

Je kunt als campinggast gebruikmaken van de speciale camping-parkeerplaats, deze bevindt zich direct aan het het kampeerterrein. Parkeren is hier gratis. Voor het in- en uitladen van een staanplaats mag je tijdelijk het camping-terrein op. Daarna parkeer je je auto op de aangrenzende parkeerplaats.

Zijn er rolstoelvoorzieningen?

De sanitaire voorziening is ook voor rolstoelgebruikers toegankelijk. De rest van het kampeerterrein is ook rolstoelvriendelijk. 

Is het mogelijk om te BBQ'en of elektrisch gourmetten op de camping?

Het is niet toegestaan om op de camping te BBQ'en of elektrisch te gourmetten.

Ik heb een vraag of hulp nodig op de camping. Wat kan ik doen?

Voor vragen of hulp kun je je melden bij de receptie of mailen naar: camping@toverland.nl. De openingstijden daarvan variëren. Is de receptie gesloten, dan vind je op de camping een noodnummer terug. 

Waar mag ik roken?

Roken bij je tent of voorziening is toegestaan, maar elders niet. Daarom is het Pop-Up Summer Camp voorzien van een rookzone. Deze vind je bij de sanitaire voorzieningen. Ook de rest van Toverland is overwegend rookvrij. In het park werken we met 7 rookzones, verspreid door het hele park.

Geluid

Vanaf wanneer hoor ik geluiden van het park?

Om het attractiepark op te starten, beginnen we vroeg in de ochtend met enkele procedures. Hierdoor kun je vanaf 07:00 uur opstartgeluiden vanuit het park horen.

Wanneer moet het stil zijn op de camping?

Vanaf 22:30 uur is het volledige campingterrein een stilteterrein. We vragen je dan ook vriendelijk om je daaraan te houden. Eventuele hinder of overlast kun je altijd melden bij één van onze medewerkers of beveiliging.

Contactformulier

Heb je een vraag over slapen bij Toverland, je verblijf of wil je iets bijboeken? Vul dan het formulier hieronder in.

Deel deze pagina