“sprakeloos”: Attractiepark Toverland maakt winnaar abonnementen voor 18 jaar bekend

Om haar 18e verjaardag te vieren startte Attractiepark Toverland onlangs een zoektocht naar de meest magische herinnering aan 18 jaar Toverland. Het attractiepark ontving bijna 700 inzendingen en koos hieruit een top 18. Op deze top 18 kon vervolgens door iedereen gestemd worden. De inzending met de meeste stemmen is gisteren uitgeroepen tot winnaar. Wendy Vanbrabant uit het Belgische Spalbeek is de gelukkige. Zij werd door Toverland verrast met 5 abonnementen voor een periode van 18 jaar. De verrassingsvideo is te bekijken via het YouTube-kanaal van Toverland.

Met een fotoboek met haar mooiste herinneringen aan Toverland wist Wendy Vanbrabant een overtuigende meerderheid van de in totaal 10.000 stemmers voor zich te winnen. Wendy bezoekt het attractiepark al sinds 2003 en het 65 pagina’s tellende fotoboek staat dan ook boordevol herinneringen aan haar meest magische momenten in Toverland. Wendy is erg blij dat ze gewonnen heeft: “Ik ben sprakeloos. Ik had het wel gehoopt, maar er zaten ook hele mooie andere inzendingen in de top 18. Als het abonnement over 18 jaar stopt maak ik weer een fotoboek met 18 jaar aan nieuwe herinneringen.” Wendy geeft de andere abonnementen cadeau aan haar familie en haar beste vriend. “We gaan er samen heel erg van genieten!”

18 jaar Toverland

Toverland kenmerkte zich de afgelopen 18 jaar door snelle groei: van één overdekt themagebied in 2001 naar maar liefst zes themagebieden – waarvan 2 overdekt – met 35 attracties en shows in 2019. Vorig jaar verwelkomde Toverland een recordaantal van 812.000 bezoekers. Zij waardeerden Toverland met een gasttevredenheid van een 9. De komende jaren wil Toverland de magische grens van 1 miljoen bezoekers doorbreken door middel van nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort. Ook in de toekomst zullen er volop magische herinneringen gecreëerd gaan worden.

Deel het laatste Toverland nieuws