Onvergetelijke ervaring: overnachten naast de houten achtbaan van Attractiepark Toverland

Op het parkeerterrein dat grenst aan de houten achtbaan Troy verrijst ook dit zomerseizoen het Pop-Up Summer Camp. Bezoekers kunnen op deze Toverland-camping blijven slapen in een knus ingerichte ToverTent of in hun eigen camper, caravan of tent. Het is vanaf nu mogelijk om een verblijf te boeken met aankomstdata tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september. Een overnachting op de camping is inclusief toegang tot Toverland en unieke activiteiten buiten openingstijd van het attractiepark. Meer informatie is te vinden via toverland.com/overnachten.

Het Pop-Up Summer Camp biedt plek aan 100 ingerichte ToverTenten en staanplaatsen voor eigen caravans, campers en tenten. De camping is uitgerust met elektriciteit en centrale sanitaire voorzieningen. Entree tot Toverland is voor het gehele verblijf inbegrepen. In- en uitchecken kan bij een speciale receptie bij de winterentree van Toverland. Deze entree is tevens de exclusieve in- en uitgang van het attractiepark voor verblijfsgasten. Wie volledig ontzorgd wil worden, kan bovendien bedlinnen en ontbijtboxen bijboeken.

Uniek activiteitenprogramma
Met het Pop-Up Summer Camp speelt Toverland in op de behoefte van de bezoekers om in en rondom eigen land op een onderscheidende locatie op vakantie te gaan. “Dit jaar willen we onze bezoekers een nóg uniekere ervaring aanbieden. Daarom vinden er extra veel activiteiten buiten openingstijd plaats”, vertelt Anne-Chris Janssen, Manager Gastenservice. “Zo kunnen verblijfsgasten de dag sportief beginnen met ochtendgymnastiek van Toos Toverhoed en zijn de speeltoestellen en speciaal ingerichte sportvelden in de Tovertuin van 08:00 tot 22:00 uur toegankelijk. Na sluitingstijd kunnen bezoekers genieten van de Kids Disco en de Betoverende Bingo. Ook de spectaculaire klim naar de 35-meter hoge top van Troy keert terug. Een bezoek aan het Pop-Up Summer Camp belooft dus een onvergetelijke beleving te worden!”

Reserveren
Bezoekers dienen van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren via de website van Toverland. Voor abonnementhouders zijn er extra voordelige arrangementen beschikbaar. Zo is het mogelijk om een staanplaats vanaf € 30,- per nacht en een 2-persoons ToverTent vanaf € 52,50 per nacht te boeken (excl. opties en toeslagen). Aankomst en vertrek is mogelijk op geselecteerde data tussen zaterdag 16 april en zondag 4 september 2022.

Deel het laatste Toverland nieuws