Attractiepark Toverland opent Magische Vallei

Attractiepark Toverland heeft dit voorjaar een compleet nieuw themagebied geopend, de Magische Vallei. Je kunt er genieten van maar liefst acht nieuwe attracties! De grootste blikvangers zijn de wildwaterbaan Djengu River en de nieuwe achtbaan Dwervelwind. Daarnaast zijn er nog zes andere nieuwe attracties inclusief een betoverende fonteinenshow.

Djengu River voert de bezoekers in ronde bootjes mee over een snelstromende rivier door het hart van de Magische Vallei. Ga aan boord voor een spetterende expeditie en trotseer de stroomversnellingen en watervallen! Maar pas op voor de Dwervels, deze ondeugende valleibewoners proberen je onderweg nat te maken. Dwervelwind is geen gewone achtbaan, want de karretjes draaien tijdens de rit. Zo weet je van tevoren nooit of je vooruit of achteruit door de volgende bocht zult gaan. De prachtige muziek tijdens de rit zorgt voor een magische totaalbeleving.

De andere nieuwe attracties zijn: watercarrousel Tolly Molly, interactieve valtoren Coco Bolo, een klimkasteel, airtrampoline, kids survival en de betoverende fonteinenshow Katara, Fountain of Magic.

Deel het laatste Toverland nieuws