Nieuw: overnachten bij Toverland op de pop-up camping

Het is deze zomer voor het eerst mogelijk om bij Attractiepark Toverland te overnachten. Het parkeerterrein dat grenst aan de houten achtbaan Troy wordt namelijk omgetoverd tot het ‘Pop-Up Summer Camp’. Bezoekers kunnen zelf een camper, caravan of tent meenemen of een reeds ingerichte tent huren. Een bezoek aan deze unieke tijdelijke camping is inclusief toegang tot Toverland. Het Pop-Up Summer Camp is geopend van 11 juli tot en met 23 augustus tijdens zomerevenement Summer Feelings. Meer informatie is te vinden via toverland.com/overnachten.

Het Pop-Up Summer Camp biedt ca. 120 staanplaatsen voor caravans, campers en tenten. Daarnaast is het mogelijk om een 2, 4 of 6-persoonstent die reeds is ingericht te huren. De camping beschikt over elektriciteit en sanitaire voorzieningen. Entree tot Toverland is altijd voor het gehele verblijf inbegrepen. Het is tevens mogelijk om een bourgondische ontbijtmand bij te boeken. Voor het in- en uitchecken wordt een speciale receptie ingericht bij de winterentree van het attractiepark.

“Door het Pop-Up Summer Camp kunnen onze bezoekers nóg langer van de magie van Toverland genieten”, vertelt Miriam Derickx-Linders, Projectleider Pop-Up Summer Camp. “Na een heerlijke dag in het attractiepark overnachten ze op een unieke locatie nabij onze houten achtbaan Troy. Met vervolgens nóg een dag Toverland voor de boeg is een ontspannen vakantie gegarandeerd.”

Reserveren
Het is noodzakelijk om van tevoren een plekje op het Pop-Up Summer Camp te reserveren. Dit kan via de reserveringspagina op de website van Toverland. Ook voor abonnementhouders van Toverland zijn er speciale voordelige arrangementen beschikbaar. Een staanplaats voor een eigen tent, camper of caravan is al beschikbaar vanaf € 25,- per nacht (exclusief toegang tot Toverland en toeristenbelasting). Toverland hanteert geen reserverings- en/of schoonmaakkosten. Aankomst en vertrek is elke dag mogelijk  tussen 11 juli en 23 augustus.

Summer Feelings
Tijdens zomerevenement Summer Feelings van 11 juli tot en met 23 augustus is Toverland elke dag geopend van 10.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen dan extra lang genieten van de spectaculaire attracties, magische shows en verrassend entertainment. Entreegebied Port Laguna blijft tijdens Summer Feelings zelfs tot 22.00 uur geopend, zodat bezoekers onder het genot van een cocktail en zomerse muziek van de DJ kunnen genieten van de ondergaande zon. The summer is magic!

Deel het laatste Toverland nieuws