Huisdieren bezoeken werkplek baasjes in Attractiepark Toverland

Ook in Attractiepark Toverland wordt vandaag Dierendag gevierd. Diverse medewerkers mochten hun huisdier deze ochtend meenemen naar hun werkplek. Het speciaal opgezette programma bestond uit een wandeling door het attractiepark en een fotoshoot in de achtbaan. Een bijzondere ervaring, aangezien Toverland normaliter niet voor huisdieren toegankelijk is.

Deze ochtend stonden maar liefst zeven honden, vier kippen en twee biggetjes met hun baasjes bij Toverland op de stoep. Zij waren uitgenodigd om deel te nemen aan een speciaal Dierendag-programma. Na een korte kennismaking werden de huisdieren rondgeleid door Toverland. Ook namen ze deel aan een heuse fotoshoot in bobbaan Maximus’ Blitz Bahn en houten achtbaan Troy. Dat leverde vele mooie plaatjes op.

Rik van Didden, Horecamanager en baasje van Jack Russell Juul: “Het was erg leuk om hieraan deel te nemen. Juul was naast de Duitse Herders en Duitse Dog de kleinste hond, maar hij had de grootste mond. Opvallend was dat Juul het park – en dan met name het water – interessanter vond dan de attracties. Dat heeft hij niet van zijn baasje.”

Normaliter zijn huisdieren, afgezien van blindengeleidehonden en hulphonden, niet toegestaan in Toverland. Afgelopen winter maakte het attractiepark ook een uitzondering voor de Belgische vereniging Search And Rescue-K9. De vereniging trainde toen met reddingshonden in een gesloten gedeelte van het park om onverwachte situaties te oefenen.

Deel het laatste Toverland nieuws