Toverland verwelkomt meer bezoekers dan ooit

Toverland beleeft vandaag de drukste dag ooit. Het attractiepark mocht zo’n 14.000 bezoekers verwelkomen, 3.000 meer dan bij het vorige bezoekersrecord. Vanwege het Midzomeravond-evenement is het attractiepark nog geopend tot 23.00 uur. Bezoekers kunnen dus extra lang genieten van het attractieplezier en de diverse extra entertainmentacts.

Onlangs opende Toverland de grootste uitbreiding in haar geschiedenis. Met het nieuwe entreegebied Port Laguna en het nieuwe themagebied Avalon werd het attractiepark maar liefst anderhalf keer zo groot. Volgens Teun Dielesen, operationeel directeur, kan Toverland deze drukte prima aan. “Het park is hier nu op ingericht. We zijn erg trots dat we de uitbreiding vandaag aan zoveel bezoekers mogen laten zien.” Hij vervolgt: “Vandaag is een perfecte Toverland-dag: het park is geopend tot 23.00 uur en het is eindelijk minder warm.”

Zomer in Toverland

Toverland is nog tot en met zondag 26 augustus elke dag extra lang geopend tot 19.00 uur. Tijdens de Midzomeravonden op zaterdag 18 augustus en woensdag 22 augustus is het park zelfs geopend tot 23.00 uur, met om 22.45 uur een spectaculaire vuurwerkshow. Ook rijden t/m 26 augustus nog extra pendelbussen tussen station Horst-Sevenum en Toverland.

Deel het laatste Toverland nieuws