Attractiepark Toverland wint Diamond ThemePark Award voor Beste restaurant

Toverland heeft vandaag de Diamond ThemePark Award in ontvangst mogen nemen voor ‘Beste restaurant in een Nederlands pretpark’. Het attractiepark won de award voor bedieningsrestaurant The Flaming Feather, dat onderdeel uitmaakt van het mythische themagebied Avalon. Ruim 67.500 stemmers verkozen het restaurant vanwege de kwaliteit en de sfeer.

Sander Janssen, manager van The Flaming Feather, is erg trots op de award. “Dit is een geweldige waardering voor onze medewerkers, die gastvriendelijkheid en kwaliteit elke dag voorop hebben staan.” Daarnaast denkt Sander dat ook de kwalitatief hoogstaande menukaart een belangrijk ingrediënt was voor de winst. “Dit uitgebreide aanbod verwacht je niet in een attractiepark, waardoor we de gasten extra kunnen verrassen.”

The Flaming Feather
Themarestaurant The Flaming Feather opende in 2018 en is onderdeel van het middeleeuwse themagebied Avalon. Het indoor restaurant, dat vormgegeven is als een mythische herberg, heeft een capaciteit van 130 zitplaatsen. Op de buitenterrassen kunnen 300 personen genieten van een bourgondische maaltijd met uitzicht op wing coaster Fēnix en bootattractie Merlin’s Quest. The Flaming Feather is het eerste restaurant in Toverland waarbij gasten aan tafel bediend worden.

Diamond ThemePark Awards
De Diamond ThemePark Awards zijn een initiatief van diverse pretparkwebsites uit Nederland en België. De awards worden toegekend door een vakjury en een fanjury. In deze tiende editie zijn ruim 67.500 stemmen uitgebracht, waarvan het merendeel uit Nederland, België en Frankrijk kwam.

Deel het laatste Toverland nieuws