Attractiepark Toverland neemt niet deel aan pilot ‘Testen voor Toegang’

Locaties in de cultuur-, sport- en recreatiesector nemen in de maand april deel aan testopenstellingen op basis van toegang via negatieve sneltestbewijzen. Deze testopenstellingen zijn onderdeel van het programma ‘Testen voor Toegang’ van de overheid, waarbij wordt gekeken naar de praktische uitvoering van toegangstesten. 

Ook Toverland is geselecteerd voor deze pilot. Het attractiepark kiest er echter voor om hier niet aan deel te nemen. Toverland heeft vorig jaar al bewezen dat zij haar bezoekers een veilig en verantwoord dagje uit kan bieden door middel van het Veilig Samen Uit-protocol. In dit protocol staan drie garanties centraal: anderhalve meter afstand, heldere informatievoorziening en extra hygiënemaatregelen. Met behulp van dit protocol heeft Toverland vorig jaar zonder aantoonbare besmettingshaarden ruim 500.000 bezoekers ontvangen.

Toverland kan weer op verantwoorde wijze open zonder toegang middels negatieve sneltestbewijzen. Het attractiepark is bij uitstek geschikt om haar bezoekers op gereguleerde wijze te ontvangen en spreiden. Er staan ruim 600 getrainde medewerkers klaar om de bezoekers in meer dan 35 hectare gecontroleerde ruimte te verwelkomen voor een veilig dagje uit. 

Deel het laatste Toverland nieuws